Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőhéten osztálykirándulás! Mit tegyek? 16/F
Jövőhéten megyünk 3 napos (szóval 2 éjszakás) osztálykirándulásra, ahol tervezünk éjszakai életet is élni.
Lesz alkohol, póker meg satöbbi.
Milyen tanácsokkal látnátok el, hogy esetleg egy csaj is beakadjon a Bránermeister hálójába?
Itassad le a csajokat te meg maradj jozan es ugy dugd meg
TApasztalat:D 16F
Már az osztálykirándulások sem olyanok, mint régen...
Ha sok kis ri.banc jár az osztályodba, akkor nem fog kelleni alkohol, ha normális lányok járnak oda, akkor meg hiába lesz tök részeg....
Ásd el magad ,,Bráermeister'':D
Éjszakai élet: ''Lesz alkohol, póker meg satöbbi.'' Nálunk ez nappal is van.
Ne is foglalkozz az előttem szóló farokarcúakkal:D
-legyél végig a kiszemelt csajok közelében, flörtölj velük, dobj be kétértelmű poénokat ezerrel. de vigyázz, csak annyira told ezeket amennyire az eddig rólad kialakult imidzs megengedi, mert különben izzadságszagú lesz az egész és tudják hogy csak a lékelésre pályázol:D:D
-a pia mindig segít!:D mindig legyen nálad egy üveggel, mindig minden alkalommal kínálgasd a célpontokat, de te is igyál ám, ne érezzék úgy, hogy le akarod itatni őket, csak lazán, mintha a hangulat kedvéért csinálnád:D jó taktika amit néha én is tolok, hogy ha annyira extrém módon és mennyiségben nem bírod a piát, akkor mikor meghúzod az üveget jó látványosan, csak egy picit nyelsz vagy még azt sem. :D persze mikor a csaj jön ő mit sem tud erről, és nyugodtan dönti magába. így megmarad a látszat, hogy te nem akarod leitatni hisz te is iszol vele, de mégis józanabb leszel végig mint ő, ami elég nagy előny tud lenni ;D később még védekezni is jól tudsz ezzel,hogy te is ittál végig- ha józanodás után számonkérné a csajszi a dolgokat.
-felelsz vagy mersz játék előtt lebeszélheted a spanokkal, hogy xy lánykát "küldjék rád" amikor csak lehet..
jól lepontoznak majd, de én csak tapasztalatokat osztottam meg megfelelni akarás nélkül:P
Sok sikert!;D
17/f
#4: Óvatosan farokarcúzzál!
Mi legalább nem ilyen kisfiúk vagyunk, akik erre verik magukat, hogy öntudatlan 15-6 éves lányokat dugunk meg úgy, hogy leitatjuk őket. De ha másképp a normális lányok nem tolják le a bugyit nektek, akkor valahogy csak meg kell oldani, nem?
Én a szemetben farokarc vagyok, te meg az én szememben életképtelen puhapö.cs. Azt hiszem én nyertem:)
Ne is foglalkozz az előttem szóló farokarcúakkal
Haha 17 éves és farokarcúzol? Az lehet hogy a tini kategóriába te már ,,nagyon menő vagy'' csak azt tudd hogy még mindig egy kis szar vagy mert eredményt azon kívül hogy piálsz nem tettél le.
Kíváncsi leszek hogy te mit érsz el 18 éves korodra, mert én akkor már egy kocsit vehettem volna önerőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!