Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Szerintetek ez sok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Szerintetek ez sok?

Figyelt kérdés

Egy 12.es fiu randira hivott (eggyel alatta jarok). Nem ismertuk egymast elotte egyaltan, de evek ota napi szinten osszefutottunk a suli folyosojan orakra menet. A srac az elso randin meg akart csokolni, nem hagytam neki. 17 eves vagyok, elotte meg sosem csinaltam senkivel es feltem meg nem ereztem kesznek ra magam. 3 hetig talalkozgattunk, es a 9. talalkozon tortent meg a csok, azota jarunk. Ennek ket hete.

A kerdesem: ti megvartatok volna? A baratai nagyon csesztettek hogymeg nem volt senki es mindenki azt tanacsolta neki hogy hagyjon ott. Jogosan?

2015. máj. 23. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint egy kicsit sok, de felesleges már ezen agyalni, mert úgyis megtörtént. Meg persze azt is el kell fogadni, hogy mit akar a másik.
2015. máj. 23. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
lány vagyok, de szerintem sok. bár én sosem voltam türelmes alkat, aki várna a dolgokkal. ha nektek így jó, hát így jó :)
2015. máj. 23. 15:48
 3/5 anonim válasza:

Szerintem ez egyaltalan nem sok mármit ti ketten vagytok kapcsoltaban nem a haverjai szóval inkabb fognak be a pofajukat. Ráadásul ha megvárt akkor mi itt a problema? Szerintem sose tegy olyat amire meg nem allsz keszen!! Ha tenyleg bejösz neki vagy szeret akkor megvár...

Mondjuk én lány vagyok és lehet h a pasiknak más a véleményük de attol még talán hasznos lehet :DD

2015. máj. 23. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem értem. Lány vagyok, és miért lenne sok? Mindenki annyit váratja a partnerét, amennyit akarja. Ha úgy érzi kész van rá (és most tök mindegy, hogy csók-e), csak akkor tegye meg. :DD

A barátai idióták...

2015. máj. 23. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Igazából én nem csesztetnék emiatt senkit, de a tanácsuk érthető volt. Mármint ha valaki mondaná nekem, hogy még a 8. randi után se volt csók, akkor nyilván azt gondolnám, hogy az a lány a sráctól nem akar semmit.

De ugyanígy nem értek egyet az első randis csókkal sem.

Hogy megvártalak volna-e? Igazából erre nem tudok válaszolni, mert egy pár randi után rákérdeztem volna nálad, hogy most mégis mit érzel, miért nem történik semmi. Persze, ha elmondtad volna, hogy nem érzed magad késznek rá, akkor vártam volna. Valószínűleg még jobban tepertem volna, hogy hamarabb nyerjem el a bizalmad és ne "félj" a csóktól :)

2015. máj. 23. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!