Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek nyomulós?
Figyelt kérdés
Az szerintetek nyomulos hogy egy lanyal 1x szer taliztam es azota majdnem minden másnap ráírok? Ja es az gáz ha elhivtam valahova de szuleivel elment nyaralni legutobb most megint rairtam es most se jo neki mert sokat kell javítania de beszeltunk egy talit h3tvégére.. Most en irjak ra hogy pontosan hol talizzunk vagy várjam hogy o irjon?2015. máj. 20. 21:55
1/2 anonim válasza:
csajra válogatja hogy nyomulós vagy nem az! te írj rá te hívtad el
2/2 anonim válasza:
Talán ird azt neki, hogy ha sokat kell tanulnia, de szeretne veled találkozni, akkor segítesz neki a tanulásban. Ha nem utasítja el, vagy keres kibúvót akkor talán van esélyed. Ha inkább lekoptat akkor keress másik csajszit, mert csak nem akarja veled közölni, hogy nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!