Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Megismertem neten egy lanyt....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem neten egy lanyt. Velemeny?

Figyelt kérdés
Szoval, megismertem neten egy lanyt 2 napja.. szombathely-sopron a tav... Kulsore nagyon tetszik nekem lany, folyamatosan kuldozgetunk egymasnak snapchaten kepet, elmondja, hogy helyes vagyok, meg hogy nem tud rolam rosszat mondani...viszont neki van egy parkapcsolata, amiben epp szunetelnek.. hetvegen talalkozok vele.. valaki mondana valami velemenyt errol az egeszrol? En 17 es o is :)
2015. máj. 18. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
nagyon véleményem nincs! probáld meg azért
2015. máj. 18. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
sok sikert
2015. máj. 18. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

szünetel a kapcsolat tehát nincs vége...

lehet rossz vége is a dolognak...lefekszik veled, megcsalja a "szünetelt" pasit, aztán megint összejönnek, te hoppon maradsz, mire később kiderül a megcsalás kidobja a pasi és mind2-en megszívtátok...

de a ti döntésetek...de már a találka miatt is kiborulhat később a pasi...még ha nem is történik semmi több...

de lehet végül összejöttök mert vége lesz a másik sráccal...aztán ti is tartotok egy szünetet és lelép mással...ki tudja...

2015. máj. 18. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem elég zavaros ez a kapcsolat szüneteltetés.

Ha akarsz tőle valamit, csak akkor vágj bele, ha valóban lezárta a korábbi kapcsolatot.

Persze találkozni érdemes, mert talán ez a "lökés" kell neki, hogy lezárja és nyisson feléd.

2015. máj. 18. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Tetszik amit #4 írt. Találkozz vele, de legyél önérzetes lovag, ha akar szexet mondd neki, hogy "neked barátod van csirke, mit akarsz?"
2015. máj. 18. 13:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Azta, kellemeset csalódtam, nem ilyen válaszokat vártam :) köszönöm szépen ! :) közben lett egy új fejlemény és megmondta, hogy a külsőm nagyon megfogta :) remélem lesz belőle valami értelmesebb kapcsolat
2015. máj. 18. 17:57
 7/7 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg. Lehet, hogy érted végleg ott hagyja azt a srácot. :) Meg nem lehetnek olyan jól, ha szünetet tartanak, úgyhogy van esélyed :)
2015. máj. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!