Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy sráccal, azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy sráccal, azt szeretné, hogy a következő alkalommal mezítláb menjek, megtennétek?

Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 21:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszi a választ :)

De nem fáj a lábad az utcán? Meg mekkora távokat lehet így bevállalni? Boltokban nem szólnak? Tömegközlekedni lehet így?

2015. máj. 17. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Tömegközlekedni lehet, boltban elképzelhető, hogy beszólnak, de simán lehet, hogy fel sem tűnik senkinek, főleg, ha pl. hosszú szoknyában vagy hosszú, bő nadrágban mész. Amúgy simán jó poén, a helyedben én megtenném, de ha gondot okoz otthonról mezítláb menni, akkor szerintem az is elég, ha csak a randihely közelében veszed le a papucsot.
2015. máj. 17. 23:02
 13/16 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Inkább plázákban szokás, hogy kizavarják az embereket ezért meg azért, de az amúgy sem ideális randihely. Az, hogy milyen távokat lehet bevállalni az ember és edzettségfüggő, hiszen többen vannak itthon is, akik egész évben mindenhova így járnak. Hozzászoktak. Mivel (gondolom) Te nem vagy ehhez hozzászokva, azért ne menjetek nagy túrára, csak egy kisebb sétára, aztán üljetek le valami parkban, tóparton, ilyesmi. Nem muszáj mezítláb indulnod, ha csak nem megy érted a srác. Ő is mezítláb lesz?
2015. máj. 18. 15:53
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Én nem tenném meg, szerintem hülyeség.
2015. máj. 20. 22:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy megtenném-e, a sráctól függ. Van olyan srác, akiért megtenném... Ezt szerintem Te kell eldöntsd.

Nem gáz. Persze kosz van, de ha nincs seb a lábadon, akkor nem veszélyes. Amúgy azt is lehet tenni, amit már ajánlottak, hogy viszel papucsot, és csak a közelben veszed le.

2015. máj. 24. 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi lett a mezítlábas randiból?
2015. szept. 4. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!