Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány el jön velem kettesbe sétálni illetve beszélgetni, fagyizni akkor bejövök neki?
A lány tudja hogy ő bejön nekem, mivel bevallottam neki az érzéseimet.
13/f
Most valamiert nem beszelunk sokat olyan mintha megsertodott volna DE nem tudom hogy min!
Amikor beszelek vele akkor csak rovid valaszt add
Nem feltétlenül jössz be neki. Lehet csak kihasznált az ingyen fagyi miatt, vagy csak el kellett valamivel tölteni azt a kevés idejét, vagy jó társaság/jó haverja vagy.
Teszteld a kiscsajt: Hívd el filmezni haza, ha elmegy bejössz neki, ha megpróbálod megcsókolni és hagyja magát, akkor szerelmes is.
Nektek alapból nem ilyenekről kellene agyalni, hogy ki kibe van belezúgva.
Rajta van a popótokon a tojáshèj.
Illő volna inkább a tanuláson agyalni, mert az sokkal fontosabb, főleg 13 évesen.
Egy idősebb ember, aki még nem mer kapcsolatot indítani, de ti már ilyeneken gondolkodtok.
Terveud meg vele az életedet, bolondulj bele a kis lánykába, de ne utána ne siránkozz és ne fenyegetőzz az öngyilkossággal! Mai fiatalok csak ehhez értenek.
Cicám, ez egy normális gondolkodásmódú embernek szánalmas! -.-"
13-asnak
Ki vagy te a kérdezőnek?
SENKIJE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!