Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek hogy tetszene hogy első randi mozi lenne?
Figyelt kérdés
akció filmet néznénk nagyon gáz?:DD
17/ és 17/l
2015. ápr. 28. 13:44
3/14 anonim válasza:
Nekünk az volt, de nem a mozi miatt maradt jó emlék
4/14 anonim válasza:
NEEEEEEM!!! A mozi egy nagyon rossz program. Az árából inkább üljetek be egy cukiba igyatok 2 forró csokit, meg vegyél 2 sütit és beszélgessetek.
5/14 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a környéken semi jó dolgot nem lehetne csinálni
mert sztem is uncsi de az étterem is az, a kávézó is az és a fagyizó/cukrászda amire azt mondom hogy nem olyan szokványos.
esetleg van ötletetek még?
2015. ápr. 28. 13:50
6/14 anonim válasza:
mozi? első randin? áhh...inkább menjetek el sétálni ki a szabadba, de inkább kérdezd meg,hogy mit gondol a moziról, lehet bejön neki.
7/14 anonim válasza:
#4es vagyok. a mozival nem az a baj, hogy unalmas. Hanem hogy kiadsz több ezret és egymáshoz se szóltok órákig csak bambultok egy vásznat a sötétben. Nem túl építő jellegű, persze később lehet, ha van olyan film amit mindketten nagyon meg akarnátok nézni, de elsőnek meg az elején én nem ajánlanám.
8/14 anonim válasza:
Első randin mozi??? Ki érdekel a csaj vagy a film??? Gondolkozz már egy kicsit!!
9/14 anonim válasza:
abszolút nem
ennél még a múzeum is jobb
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!