Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem a csajt randizni, ha nem akarok fizetni?
Én annyira nem tartom megbotránkoztatóan ördögtől valónak, hogy egy bizonytalan kimenetelű dologba valaki nem akar pénzt beletolni.
Sajnos most télen kevés lehetőség van szabadtéri programokra, de példák: a Naphegyen kis "szoborpark" szerű emlékhely van a Pom Pom mesefilm figuráiból, aranyos program. De el ehet menni egyet a belvároson kívüli részeken a Dunapartra sétálni. Piknik otthonról hozott ételekkel. Naplementenézés. Közös sport vagy játék, pl frizbizés. Fotóséta
Ha mindketten szerettek fotózni, fedezzetek fel érdekes helyszíneket a városban vagy vidéken, és készítsetek közös vagy külön fotókat. Ilyesmiket tudok javasolni.
Aki annyira lebarmolják a kérdezőt, azoknak azért elmondanám, hogy nagyon sok pénzt ki lehet dobni az ablakon - értelmetlenül. Akkor van értelme meghívni valakit, ha nem kell attól tartani, hogy ghostol, vagy nem akarja folytatni.
"azért elmondanám, hogy nagyon sok pénzt ki lehet dobni az ablakon - értelmetlenül."
Lehet, hogy csak régimódi vagyok, de akkor is szívesen meghívok egy kávéra, ebédre, mozira, akármire egy nekem tetsző nőt, ha következő randi már nem lesz.
Ti abban méritek a hasznosságot és a kiadás értelmét, hogy meg tudjátok-e fektetni a nőt?
Én már 50 felett vagyok, és egyre inkább azt látom, hogy a jelöltek sétálni hívnak, hogy nehogy be kelljen ülni valahova és fizessenek bármit is. Kétségbe ejtő. Mert ha ezt egy tini vagy huszonpár éves srác csinálja, azt mondom jó, de egy ötvenes pasinál már nem akarásról van szó. Viszont második randin már ágyba vinne.
A kérdező kora nem derült ki, 20-30 között tippelem, de ott is valami ilyesmit sejtek: szex kéne, de áldozni rá semmit.
24 - Dugunk - fizetek.
Nem dugunk - miért fizessek?
"Dugunk - fizetek.
Nem dugunk - miért fizessek?"
Te menj csak prostihoz nyugodtan!
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!