Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli srácok akiknek mai divat szerint van vágva a haja, mit tapasztalsz, bejön a lányoknak?
Figyelt kérdés
Arra haj típusra gondolok amikor oldalt teljesen le van vágva felül meg viszonylag hosszú és kicsit előre van fésülve.
Ez bejön a csajoknak?
okt. 26. 16:50
1/7 anonim válasza:
Nem, kifejezetten hülyegyerekes kinézetet ad
2/7 anonim válasza:
Egy általános dolgot javasolnék: sose akarj megfelelni másoknak. Csajoknak se, senkinek. Olyan legyen a hajad, ami neked tetszik, amit önazonosnak érzel.
3/7 anonim válasza:
A csúszdahajra gondolsz? Fiúként szánalmasnak találom, de amúgy szerintem a lányok többségének bejön
4/7 anonim válasza:
Én fiúként abszolút szánalmasnak tartom de a lányok úgy csepegnek rá mint a csap.
5/7 anonim válasza:
Fiúként én is hülyeségnek tartom a mostani divat hajak nagy részét. Sok esetben nem csak rosszul, hanem egyenesen hülyén áll az emberek egy jelentős részének és ezt nem értem egyáltalán, hogy nekik miért van. Akinek jól áll és illik is hozzá az hordja nyugodtan és azt támogatom is.
Nekem váll alá érő van, mert ez tetszik, ezt szeretem és nagy esélyel nem is fogom lecserélni, mert szeretem, ápolom és illik is hozzám amellett, hogy a megjelenésem, öltözködésem része is lett és nem is tudnék mást elképzelni.
6/7 anonim válasza:
Egyetértek, szerintem is olyan idiótán áll ez a haj, meg annyira suttyó primitív hülyegyerek benyomást ad (tapasztalataim szerint viselőik nagyrésze ténylegesen az is, nem véletlenül nincs egy ilyen barátom sem) de ezekkel a hajakkal kb hetente mennek fodrászhoz, és ez látszik is rajtuk, és a csajok erre gerjednek, hogy úgymond soka foglalkoznak magukkal... számomra csajként is taszító lenne ez a páva mentalitás de sajnos nem vagyok az.
7/7 anonim válasza:
Nem, inkább legyen tükör kopaszra borotválva az egész, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!