Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Nos, szóval kb 2 hete folyamatosan szerdán egy osztállyal vagyunk gyakorlaton. Van ott egy nagyon aranyos lány, eléggé csendes és nem nagyon tudok felé közeledni, mivel általában zenét hallgat. Megszeretném ismerni, néha néha össze akad a tekintetünk 5 másodpercre, és valamelyikünk a zavartól megtöri, szerintem én se merek mosolyogni és ő se.
Rá szeretnék írni, de semmi ötletem nincs mivel is kezdjek be, egy "szia, lenne kedved ismerkedni" lenne a legnormálisabb azt tudom, de nem akarok be égni, és azt hallgatni minden szerdán hogy ez offos, vagy társai. Valaki esetleg tud valami nyitó szöveget, ami nem tolakodó, ellenben nagyon finom és kedves?
Tényleg ilyen kockázatos dolog megkérdezni, hogy miket hallgat? Én nem hinném, hiszen nem direktben ismerkedni mész, csak szimplán beszélgetsz. Aztán, ha jól ment minden, akkor beszélhettek máskor is, általában így indulnak a dolgok.
Arról meg nem is beszélve, hogy ezerszer nagyobb szégyen az egész internet előtt felsülni azzal, hogy a "beégni" szót külőn írod...
Tedd ki insta sztoriba a Dzsúdló w. Desh - Díva című dalát és jelöld meg benne a nyuszit.
Tudod, úgy van a refrén benne, hogy A babám egy díva, merszire szívja a bánatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!