Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legbénább csajozós fiúzós szövegek?
A perverzebb csajozós dumák a legkellemetlenebb, leggázabbak.
De a Szia cica van gazdád? Az régen is gáz volt, szerintem régen sem működött.
Igazából az a legjobb ha valaki elkezd beszélgetni egy lánnyal, azzal nem feltétlenül hozzá magát kellemetlen helyzetbe.
A "Szia Cica, van gazdád" feltehetően csak egy neten terjedő mém, amit soha, senki sem használt.
Ugyanez igaz az u.n. csajozó szövegekre is. Ezek csak mémek, amikkel a neten hülyéskednek. A srácok nem használnak csajozós szövegeket, mert egyrészt nem elég kreatívak annak kieszeléséhez, másrészt nem tudják jól előadni.
A "csajozás" rendszerint úgy néz ki, hogy a lány kiválasztja a srácot, vagyis őket szedik fel. Másik eset: a srác megpróbál bevágódni a lánynál.
A csajozás művészet, keveseknek adatik meg, hogy valóban fel tudnak szedni csajokat szövegekkel. Szerencsére én pont azok közé tartozom, akik értenek ehhez a művészethez. Magamon kívül személyesen egy emberrel találkoztam, aki igazán ért hozzá.
"A "Szia Cica, van gazdád" feltehetően csak egy neten terjedő mém, amit soha, senki sem használt.
Ugyanez igaz az u.n. csajozó szövegekre is. Ezek csak mémek, amikkel a neten hülyéskednek. "
Megnyugtatlak, hogy amikor 13 éves voltam, akkor az egyik osztálytársam bepróbálkozott a "Szia Cicával", abszolút komolyan gondolta. Én meg nem értettem, mi baja. Következő héten ellőtte a "Radics Peti a haverom" szöveget is hasonló sikerrel. Igenis használatban vannak ezek. SAJNOS.
Fiúként írom, szerintem önmagában ezek a "dumák" gázak, sablon az összes. Nem netről olvasott már-már egy húsvéti vers kaliberű "dumával" kell odamenni egy lányhoz.
Én inkább odamegyek, és helyszínen próbálok valamivel előrukkolni, attól függ mennyire vevő rá, meg, hogy mirol beszélünk és az alapján dumálok valamit
Minden, ami nem őszinte, illetve nem hangzik igaznak.
A többi - gondolom - jól esik a fülnek. :)
"Szia cica, van gazdád?"
"Bekéne Antal vagyok, de neked csak Bekéne Tóni"
"Szép lábak, mikor nyitnak?"
"Fájt? (másik kérdezi: Mi?) Amikor leestél az égből"
"Emlékeztetsz az első feleségemre (Másik: miért, hány feleséged volt eddig?) Eddig még egy sem"
"Gyüssz topogni, gecó?"
"Szép a nadrágod, a szobám padlóján is jól nézne ki"
"Láttad a barátnőmet / pasimat?" (és odamutat egy képet, amit az illetőről kapott le titokban 2 perccel azelőtt)
"Helló, szia, szevasz, van nálatok terasz?"
"Elvesztettem a telefonszámomat, megadnád a tiédet?"
"Hiszel a szerelem első látásbanban, vagy sétáljak előtted el még 1x?"
Bár mondjuk sztem alapszabály, hogyha a neten látod mint "ismerkedős szöveg" egy összeállításban, kínos lesz. Egy jó bemutatkozós szöveg vagy laza és a lényegre tér, vagy spontán és személyre szóló. Nem egy ilyen betanult izzadtságszagú pojácáskodás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!