Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Bejön, ha egy fiú extrém túrázik és magashegyi túzárik?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a lányok szeretik azt, ha egy fiú űz valami extrém sportot is.
Ez bejön?
júl. 14. 13:18
1/9 A kérdező kommentje:
Amúgy én szoktam... Volt, aki azt mondta, hogy hasonlítok Kőrösi Csoma Sándorra és Eötvös Lorándra érdeklődés szerint, mert nekik is a túrázás, az utazás, meg a tudományok/művészetek voltak a hobbijaik. XD
júl. 14. 13:23
2/9 A kérdező kommentje:
17/F vagyok. Mellette még úszom és kondizom.
Nekem lányokon amúgy a röpi, az atlétika, a torna, a tánc, meg ezeknek a vizes formái jönnek be (pl. műugrás, szinkronúszás stb.).
júl. 14. 13:31
4/9 anonim válasza:
"Azt hallottam, hogy a lányok szeretik azt, ha egy fiú űz valami extrém sportot is." - Ezt kitől hallottad? Csak mert egyrészt természetesen nem lehet általánosítani, másrészt akar a franc azon izgulni, hogy mikor zuhan le véletlenül...
5/9 A kérdező kommentje:
#4.
Karabíner, kötél, normális túracipő, botok, ha kell jégcsákány, hágóvas stb. Mind a biztonságomért van.
júl. 14. 17:03
6/9 anonim válasza:
#5 Igen, de ha van egy anyaghiba, vagy te hibázol, akkor annyi, nincs második esély. Nyilván foci közben is meg lehet halni, csak éppen századannyi esély van rá.
7/9 anonim válasza:
Csak a foci egy nem túl izgalmas sport.
9/9 anonim válasza:
Nekem mindegy,nem kifejezetten jön be jobban ha valaki extrém sportot űz mintha pl.:focizna.
Én kosarazom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!