Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet, ha valaki a negyedik randi után sem csókol meg?
Tök jó volt a hangulat, eddig mindig; a második randi óta kézen fogva sétálunk. A lehető összes jelet megadtam neki, de nem veszi a lapot; vagy csak félénk lehet? Most is tök alkalmas lett volna, a hangulat is megvolt erre semmi.
Talán kézbe kéne vennem az irányítást és nekem kezdeményezni? Ilyen helyzetben még nem voltam, eddig minden pasi vette a lapot. Vagy csak nem érdeklem annyira és nem akar megbántani?
Lehet félénk, lehet nem jössz be neki annyira.
Nem a 19. században élünk, kezdeményezz nyugodtan.
Köszi az eddigi válaszokat mindenkinek. A kor szerintem nem releváns a kérdést illetően; “Tini párkapcsolat” topicból szerintem lehet feltételezni a korunkat 🤷♀️
(Az “ismerkedős” üzenetekre meg nem fogok reagálni; sorry 😅)
Kedvesem, nem minden férfi veszi a "mi jeleinket" :)
Van, akinek, ha kiírod a homlokodra se érti, hogy mit szeretnél. Másképp működünk, főleg amikor még az ember tini. Lehet, hogy a legtöbb férfi itt "alfa", de elfelejtik sokan, hogy bizony nem mertek tovább lépni, mert nem akarnak beégni. Lehet nincs túl nagy tapasztalata. Aggódhat azért, hogy béna lesz, hogy büdi a szája, hogy merevedése lesz. Ahogy mi nők is túlgondolunk dolgokat, ez tőlük sem áll messze, főleg, ha nagyon kedvel téged :) Lehet tudja, hogy te nem vagy "kezdő" és emiatt pánikol. Lépd meg nyugodtan te a következő lépést. Ha elutasít és nincs rá értelmes magyarázata, akkor pedig törlés, tiltás :)
Nem ciki nőként megtenni az első lépést, ha megnyugtat az idősebb korosztály se határozottabb :D
32/N
"eddig minden pasi vette a lapot."
Szóval már több fiú is csókolt téged...? ribi.....! fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!