Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? 18/L vagyok ő 19/F
Szinte soha nem szoktam vele beszélni.. Róla azt kell tudni,hogy most kb egy hónapja szakított a barátnőjével.
Mint említettem szinte soha nem szoktam beszélni vele,de most rám írt beszélgettünk és hogy este nincs-e kedvem kimenni vele beszélgetni.
Annyira nem lennék határozott, mint az 1., de benne van a pakliban.
De lehet, hogy bejössz neki és kapcsolatot akar.
Egy beszélgetést megér szerintem.
Szerintem kicsit "veszélyes" egy frissen szakított emberrel ismerkedni. A szakítást mindig fel kell dolgozni, hiába mondja valaki hogy őt nem viseli meg vagy ilyesmi.
Beszélgetni lehet, de megtartanám a két lépés távolságot.
Tapasztalat.
6/6 Nem,mert végül találkoztunk, mivel szomszéd és elkerülhetetlen
a találkozás.
Beszélgetés során elmondta,hogy többet szeretne,de nem mentem bele és meg is értette
Ez most komoly? Nem szoktál vele beszélni, oszt hirtelen rámászik rád, mert épp nincs csaja? Ez a gyerek most akarja kipótolni az űrt, amit a volt csaja hagyott maga után. Csak nem tudja, hogy kell normálisan udvarolni. Jobban teszed, ha nem mész bele, csak ha tényleg érdekel, de akkor se hagyd, hogy játsszon veled.
By: chatGPT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!