Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelent? 18/L vagyok ő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? 18/L vagyok ő 19/F

Figyelt kérdés

Szinte soha nem szoktam vele beszélni.. Róla azt kell tudni,hogy most kb egy hónapja szakított a barátnőjével.

Mint említettem szinte soha nem szoktam beszélni vele,de most rám írt beszélgettünk és hogy este nincs-e kedvem kimenni vele beszélgetni.

#randivagynem
jún. 23. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Megakar dugni aztán dobni mint a használt gumit
jún. 23. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem lennék határozott, mint az 1., de benne van a pakliban.

De lehet, hogy bejössz neki és kapcsolatot akar.

Egy beszélgetést megér szerintem.

jún. 23. 09:39
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Benne van, hogy csak lefektetni akar, de szerintem beszélgetni elmehetsz vele. Maximum nemet mondasz, ha fel akar hívni magához.
jún. 23. 10:31
 4/9 anonim válasza:
100%
1 es, ez nem biztos.
jún. 23. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit "veszélyes" egy frissen szakított emberrel ismerkedni. A szakítást mindig fel kell dolgozni, hiába mondja valaki hogy őt nem viseli meg vagy ilyesmi.

Beszélgetni lehet, de megtartanám a két lépés távolságot.

Tapasztalat.

jún. 23. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Mindenben az exéhez fog hasonlítani. Hiányzik ez neked?
jún. 23. 20:37
 7/9 A kérdező kommentje:

6/6 Nem,mert végül találkoztunk, mivel szomszéd és elkerülhetetlen

a találkozás.

Beszélgetés során elmondta,hogy többet szeretne,de nem mentem bele és meg is értette

jún. 24. 05:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez most komoly? Nem szoktál vele beszélni, oszt hirtelen rámászik rád, mert épp nincs csaja? Ez a gyerek most akarja kipótolni az űrt, amit a volt csaja hagyott maga után. Csak nem tudja, hogy kell normálisan udvarolni. Jobban teszed, ha nem mész bele, csak ha tényleg érdekel, de akkor se hagyd, hogy játsszon veled.

By: chatGPT

jún. 24. 17:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt akarta persze de nem engedem magam befolyásolni.
jún. 24. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!