Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek 17 évesen férfias? Hogyan?
Külső, belső egyaránt.
Azt hallottam korábban, hogy 25-30 éves korig mindenki fiú, meg lány, de elsősorban gyerek valójában...
De lehetnék férfias? De ebben az esetben mégis hogy?
Egy lány is lehet igazán nőies ennyi idősen?
Valaki 17 évesen kinéz vagy 30-nak... és ez úgy vettem észre egyre gyakoribb. Már 12-13 éves gyerekek is felnőtteknek tűnnek én meg csak pislogok amikor megmondják hány évesek.
A 25-30 éves ember meg már semmiképpen nem gyerek még talán 20 éves korig azt mondom oké legyen gyerek, de fölötte már semmiképp, akkor sem ha "gyerekesen" néz ki.
Amúgy az, hogy ki mikor érik meg személyiség függő, valaki még 50 évesen is úgy viselkedik mint egy gyerek, mások meg már 16 évesen is elég érettek, de ettől még a gyerekes 50 éves felnőtt és a 16 éves még gyerek.
Borosta,edzés.
Élvezed a személyiséged.
Gondolkodásmód, magatartás, kultúra, önismeret, önfejlesztés, felelősségtudat, felelősségvállalás a tetteidért, gondolataidért, céltudatosság.
Volt 16 éves évfolyamtársam, aki ilyen volt.
"Valaki 17 évesen kinéz vagy 30-nak... és ez úgy vettem észre egyre gyakoribb. "
én meg 21 évesen legfeljebb 15-nek nézek ki ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!