Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg éri küzdeni vagy inkább hagyjam az egészet?
Sziasztok!
Főleg a lányoknak szól inkább de fiúk tanácsait is meg hallgatnám, szóval van egy lány akit meg ismertem pár napja. Gondoltam rá írok amúgy is képek alapján nagyon az esetem… tök jól eltudunk beszélgetni egyébként úgy mindenről, szimpatikus nagyon nekem a lány. Rólam azt kell tudni hogy én nagyon szeretek flörtölgetni ismerkedés közben! Próbáltam is néha picit flörtölgetni de meg mondom őszintén nem azt a választ kaptam amit akartam, mint ha nem érezném rajta azt a tűzt amit szeretnék (tudom pár napja beszélünk de nálam gyakori volt már ilyenkor a kölcsönös flörtölés) aztán igazából azt vettem észre hogy többet beszél magáról amivel semmi gond nincs is csak mintha nem is érdekelném őt… alapvető kérdéseket nem kaptam pl hány éves vagy stb. aztán át váltottunk ilyen ‘’barát típusú’’ beszélgetésbe persze ami nekem nem esett annyira jól mert én nem barátkozni szeretnék. Elegem lett és meg írtam neki hogy én szeretnék ebből valami ‘’komolyabbat’’ nem szimplán ilyen baráti beszélgetést. Erre azt a választ kaptam hogy ő megy el 1 hónapra nyáron nyaralni alig lesz itthon, úgy voltam vele ez egy hatalmas off vagy nem is tudom hogy (fogalmazam) mindegy elkezdtem vele beszélgetni mint ha semmi nem történt volna, már nagyjából kérdezgetett rólam hogy mi a hobbim hány éves vagyok stb… úgy voltam vele hogy le láttamozom (próbára teszem) kiváncsi vagyok hogy keress e, és alig telt el pár perc de már írt is. Az lenne a kérdésem felétek lányok vagy akár fiúk hogy most mit szeretne tőlem az illető? Össze vagyok már zavarodva nagyjából. Játszadozik velem vagy talán unatkozik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!