Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha akarok smárolni/...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha akarok smárolni/csók?

Figyelt kérdés

de az adott pillanatban megijedek utana meg megbanom

es mar 2x tortent ilyen helyzet

16/L

#csók #smàrolás #elsőcsók
máj. 14. 23:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#10 mivel smárolást mondott/beszéltünk

így gondolom azt akarja egyből.. de majd probálom én megcsókólni..majd szépen felkészülök..

btw még én mondtam nyugodtan lekaphat.. csak úgy elég nehezen tudott volna hogy nem rà figyelek egyáltalán, azért kérdezte hogy akarok e smárolni

máj. 16. 06:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#11 De te ne azt akard egyből, mert emiatt stresszelsz. Haladjatok lépésenként.
máj. 16. 08:59
 13/23 A kérdező kommentje:

#11 hat azt nem akarom mondani hogy ..hallod bevagyok stresszelve a nyelvestol😂 majd igazabol ahogy jon..

ha meg egyaltalan osszejon a tali a sraccal..

máj. 16. 10:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem kell mondani, egyszerűen csak ne nyiss a szádon. Ebből tudni fogja, hogy azt még ne.
máj. 16. 11:25
 15/23 A kérdező kommentje:
koszonomszepen a tanacsokat :)
máj. 16. 13:08
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Várd meg, amíg a fiú közelít (vagy már ősszeér az ajkatok) a szájával a szádhoz. Ekkor vagy ő kinyitja a száját, vagy Te kinyithatod. Utána a nyelvnek szabad útja van a szájüreg felé. A többit már az érzelmek diktálják.
máj. 17. 20:42
 17/23 A kérdező kommentje:

ez így hogy szokott menni amúgy? a fiúk inkább akkor kötődnek ha van csók az első talin? érdekes módon, már nem ír/nem beszél velem 1napja,a talira azt mondta jővöhéten jó neki, mikor meg még nem taliztunk akkor meg haragudott ha én nem írtam neki.

az előzőnek meg nem-et mondtam a csókra ő meg a tali után szószerint eltűnt.

szóval fiúk, csók lehet a baj,hogy nem hagytam magamat?

máj. 18. 10:44
 18/23 A kérdező kommentje:
pedig mondtam a srácnak hogy kövi talin lehet, elég kiváncsi vagyok hogy lesz e kövi tali
máj. 18. 10:45
 19/23 anonim ***** válasza:

#17 Sajnos benne van a pakliban, hogy csak megdugni akar. Aki ennyire sietteti a tempót, az mindig gyanús.

Mi például a barátnőmmel csak megöleltük egymást az első randi végén, de nem tűntem el napokra és csók nélkül is kötődni kezdtem.

máj. 18. 11:17
 20/23 A kérdező kommentje:
#17 mostani srácnak még én mondtam hogy akarom, csak hogy ugye megint meggondoltam magamat,de ő mondta előtte hogy nem fog megsértődni emiatt mint az előző srác, csak érdekes módon rideg lett
máj. 18. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!