Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha akarok smárolni/csók?
de az adott pillanatban megijedek utana meg megbanom
es mar 2x tortent ilyen helyzet
16/L
#10 mivel smárolást mondott/beszéltünk
így gondolom azt akarja egyből.. de majd probálom én megcsókólni..majd szépen felkészülök..
btw még én mondtam nyugodtan lekaphat.. csak úgy elég nehezen tudott volna hogy nem rà figyelek egyáltalán, azért kérdezte hogy akarok e smárolni
#11 hat azt nem akarom mondani hogy ..hallod bevagyok stresszelve a nyelvestol😂 majd igazabol ahogy jon..
ha meg egyaltalan osszejon a tali a sraccal..
ez így hogy szokott menni amúgy? a fiúk inkább akkor kötődnek ha van csók az első talin? érdekes módon, már nem ír/nem beszél velem 1napja,a talira azt mondta jővöhéten jó neki, mikor meg még nem taliztunk akkor meg haragudott ha én nem írtam neki.
az előzőnek meg nem-et mondtam a csókra ő meg a tali után szószerint eltűnt.
szóval fiúk, csók lehet a baj,hogy nem hagytam magamat?
#17 Sajnos benne van a pakliban, hogy csak megdugni akar. Aki ennyire sietteti a tempót, az mindig gyanús.
Mi például a barátnőmmel csak megöleltük egymást az első randi végén, de nem tűntem el napokra és csók nélkül is kötődni kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!