Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vegyem offolásnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyem offolásnak?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem egy lányt, hogy van-e kedve meginni valamit a jövő hét folyamán(a hétvégén nem lesz itthon), erre ezt a választ kaptam: ,,nem tudom, hogy mikor lenne jó nekem, de majd írok, hogyha megfelel”.
febr. 16. 17:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Amúgy 2 hónapja nagyjából minden szünetben beszéltünk, sokszor volt, hogy délutánonként is órákat írogattunk, ha valakit érdekel. Ezért is esik különösen szarul. Nagyon kedves és udvarias lánynak tűnt. 17/F
febr. 17. 11:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek ez kegyetlen szar de most mit tudsz csinálni ez van nincs mit tenni.
febr. 17. 12:38
 13/19 anonim válasza:
75%
Szerintem nem teljesen off, de ne vedd igennek. Ha véletlenül ír akkor mégsem off, de ne kérdezz rá többször. Ha nem ír és nem is hozza szóba többet akkor szerintem felejtsd el.
febr. 17. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Igen, én is szoktam hasonlóképpen fogalmazni, ha nem szeretném megbántani a fiút
febr. 18. 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14:27

És az nem jutott eszedbe, hogy leírd neki az igazat ahelyett, hogy hitegeted? Vagy ez már a véretekben van és ösztönösen képtelenek vagytok leírni amit gondoltok? Finomabban is meg lehet fogalmazni, de a fáradtságot sem veszitek rá és úgy gondoljátok ez így teljesen okés, utána meg értetlenkedtek, hogy miért zaklatnak titeket.

febr. 18. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:

#15, én vagyok az előtted szóló.

szívesen mutatok nevet és profilképet kitakarva screenshotokat, hogy elmondom a fiúnak, hogy nem akarok ismerkedni, mégis megpróbál találkozót szervezni. Nem ismételgethetem, hogy ,,nem ismerkedek”

febr. 20. 15:19
 17/19 anonim ***** válasza:

16.

Ebben az esetben egy idő után megkérded tőle és ez bunkóan fog hangzani, hogy debil vagy, hogy nem érted meg, hogy nem akarok ismerkedni? Ha megsértődik így járt, de annál rosszabb nincs amikor olyat írsz mint a 14-es válaszodban.

febr. 20. 16:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Általános szabály, az ilyen nem nevesített időpontos "majd kereslek vmikor" az többnyire mindig offolás. Ha érdekelnéd azt mondta volna pl hogy a jövő héten sajnos nagyon elfoglalt vagyok mert pl vizsgázok, de az azutáni héten nagyon szívesen meginnék veled vmit. Tehát hogy értelmes alternatívát kínál, esetleg még magyarázatot is ad miért nem jó a mostani.
febr. 29. 13:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, offolás volt, azóta meg is beszéltük.
márc. 9. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!