Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyem offolásnak?
14:27
És az nem jutott eszedbe, hogy leírd neki az igazat ahelyett, hogy hitegeted? Vagy ez már a véretekben van és ösztönösen képtelenek vagytok leírni amit gondoltok? Finomabban is meg lehet fogalmazni, de a fáradtságot sem veszitek rá és úgy gondoljátok ez így teljesen okés, utána meg értetlenkedtek, hogy miért zaklatnak titeket.
#15, én vagyok az előtted szóló.
szívesen mutatok nevet és profilképet kitakarva screenshotokat, hogy elmondom a fiúnak, hogy nem akarok ismerkedni, mégis megpróbál találkozót szervezni. Nem ismételgethetem, hogy ,,nem ismerkedek”
16.
Ebben az esetben egy idő után megkérded tőle és ez bunkóan fog hangzani, hogy debil vagy, hogy nem érted meg, hogy nem akarok ismerkedni? Ha megsértődik így járt, de annál rosszabb nincs amikor olyat írsz mint a 14-es válaszodban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!