Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én ismeretségi körömben mennek általában randizás helyett az hogy egyszerűen felhívja a lány a fiút magához, meg a discoban szépfiún lógós nála alvós összejövések?
Fel is ment hozzá?
Mert engem is ismerősnek jelölnek ilyen 3 ismerőse van a jócsajnak típusú profilok. Én nem igazolom vissza, de van ismerős akinek elvileg meztelen fotókat is küldenek. És hát nem olyan srácokról van szó akikrők azt gondolná az ember, hogy csakúgy úszkálnak a punciban.
Ilyen azerintem akkor lehe ha valójában már ismered a csajt, már dugtál is vele és ilyen lqza kapcsolatban rádír, hogy hiányzik a falloszod.
Esetleg ha jobban nézel ki az átlagnál, akkor szökőévente egyszer.
De hogy random fiatal csajok rendszeresen szexért kuncsorogjanak ahhoz kb világsztárnak kell lenni szerintem.
#4 Buliban smárolásból nem lesz kapcsolat, olvass utána bárhol. Nem kizárt, de nagyon ritka. Össze lehet jönni randi nélkül is, csak abból nem lesz hosszú kapcsolat.
"ott betárazott kérdésekkel kérdezz-feleleket erőltetni" - Hát aki ilyet csinál, vagy ilyet javasol, az baromi tapasztalatlan, nem tudom, hol olvastál ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!