Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Bejön, ha egy fiú jó tanuló, művelt, intelligens stb.?
Én a visszajelzések alapján ilyen vagyok. Szeretek olvasni, érdekelnek a tudományok, a művészetek stb. Nekem amúgy nagyon fontos, hogy egy lány amellett, hogy szép, aranyos, kedves, legyen okos is. Szerencsére vannak ilyen jelzőkkel leírható lányok a környezeteben. Már csak ismerkednem kell velük. <3 :-)
Lányok! Ti mit gondoltok erről? Kedvelitek, nektek bejön?
16/F
Igen, bejön. 16L
(Off: Kedves 32 éves Egri incel nem akarlak megismerni, nem kérek privátot)
#12.
Én azért jobban hiszek mondjuk Balogh Leventének, aki maga is nagyon sikeres vállalkozó, mint egy internetes trollnak.
"Nekem amúgy nagyon fontos, hogy egy lány amellett, hogy szép, aranyos, kedves, legyen okos is. Szerencsére vannak ilyen jelzőkkel leírható lányok a környezeteben. Már csak ismerkednem kell velük"
Hajrá! De ne itt a gyakorin, ha ott vannak a környezetedben! :D
Tegyél le az asztalra, ezek jó alapkövek a tudatos pénzügyekhez, befektetésekhez pénzkereséshez munkához stb
Csajszi pedig nem fog visszakozni a drágább dolgoktól mert imponál neki a az utazás, szállás, kávé, üditő ami nem fog gondot okozni amikor meghívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!