Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez gáz lenne?
Szerintetek gáz ha pl suliba,egyetemen oda megyek egy lányhoz aki bejön és megkèrdezem tőle hogy lenne-e kedve délután egy kávéra vagy hasonló?Mármint így ismeretlenül egyből megkérdezem?
Nyilván bemutatkozok és aztán mondom
(Haverom szerint ez ciki ,így sok esélyem nem lesz lányoknál)
Mindkét nem véleménye érdekelne,köszönömm
Szerintem sem gáz, sőt attól sokkal jobb mint amit néhányan csinálnak, hogy szemeznek hónapokon keresztül és semmi nem történik végül, mert egyik fél sem mer lépni.
Viszont azt vedd figyelembe, hogy lehetnek ennek buktatói:
Például ha van valakije, vagy ha neki nem jössz be vagy csak szimplán nem akar így vagy sehogy sem ismerkedni most. Ezek nyilván kellemetlenebb perceket okoznak aztán valószínűleg még évekig kerülgetni fogjátok egymást a suliban.
De ha látod, hogy ő is szimpatizál veled, akkor mindenképpen megéri lépni. Tök jó dolgok is kijöhetnek belőle.
Ha meg nem tudod eldönteni, hogy mit gondol rólad, szerintem akkor is megér egy próbát. Bátraké a szerencse.
Én lányként ennek tökre örültem volna anno, hogy van manapság még olyan srác aki szemtől szembe el mer hívni valahova. Ez szerintem tök ritka manapság.
Igazából csak felmerült ez a téma és akkor érdekelt hogy mások mit gondolnak róla.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,azért kicsit énis meglepődtem hogy többen értékelnétek,ami nagyon pozitív dolog.
Pozitív, ha odamész. De a lenne kedved egy kávéhoz vagy “hasonló” az számomra ijesztő. A hasonló félreérthető, hogy mit akarhatsz, mit értesz alatta. Ez túl tág fogalom. Nekem hátsó szándékot sejtet.
Én annak örülnék nőként, ha odajönne a srác és azt mondaná:
Azt gondolom, ha nincs is esélyem nálad akkor is megpróbálom, nem is tudom igazából mit mondjak, mert még nem ismerlek még, de nagyon szimpatikusnak és vonzónak tartalak. Szívesen megismernélek kicsit jobban, ha lenne kedves beszélgetni beülhetnénk egy kávézóba. Van kedvenc helyed? Hova mennék szívesen?
Mozi, séta, színház?
(A színházra biztos felkapja a fejét.)
…persze megértem, ha nem csak megpróbáltam…hátha igent mondanál…mert tényleg nagyon tetszel és hetek óta erőt gyűjtök, hogy ide merjek jönni.
Ha igent mond, akkor megbeszélni mikor és hol, vagy elérhetőséget kérni.
Ha nemet mond akkor viccesen, nincs harag…ha meggondolnád magad azért itt leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!