Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el mit érzek ha nem viszonozza?!
Megpróbálom röviden felvázolni a storyt, előre is köszi ha elolvasod:)
Tinderen matchünk volt, viszont ő új a városban és nem feltétlen párkapcsolatot keresett, hanem csak szeretett volna új embereket megismerni. Chateltünk pár napot, majd találkoztunk személyesen.
Együtt töltöttük az egész estét, éjszakába nyúlóan. Nem fogytunk ki a témából, én úgy éreztem minden nagyon sínen van.
A 2. találkozó még csak most lesz, viszont az elmúlt 1 hét alapján nem érzem hogy egy barátnál ő többként tekintene rám.
Egyrészt ezt nem tudhatom biztosan, másrészt pedig nagyon az elején vagyunk ennek a bárminek… a baj csak az hogy számomra az 1 alkalom elég volt ahhoz hogy túl sokat érezzék iránta.
Mit csinálnátok a helyemben? Nyilván sajnálnám ha elrontom ezzel a kialakulóban levő barátságot, de az a helyzet hogy nincs kedvem színészkedni a társaságában…
Gyönyörűen összefoglalta a 10. válaszoló (19:45). Ennél jobb tanácsokat nem is kaphattál volna.
Ffi, nem éppen fiatal vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!