Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem találom a megoldást?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találom a megoldást?

Figyelt kérdés
Nos van egy lány akivel megismerkedtem online közel két hónapja.Találkoztunk már kétszer.Csak egy gond van az egészben,hogy a randinak titulált találkozásra mindig hoz valaki mást.(Pl a barátnőit eddig mindig egyet hozott).Eléggé kellemetlen az egész nekem, ő neki nem tudom hogyan nem,de aki általában a harmadik mindig mást csinál dísznek van na.Mi a csajszival nagyon kellemesen elvagyunk,már többre is jutottunk,és ezt végig is nézi a harmadik fél.De nekem ez nagyon furcsa,mivel egyszer azt mondja akarja a dolgot majd azt írja h mégsem.De pedig tök jól elbeszélgetünk,úgy viselkedünk mint egy pár,de idk,féltékeny is.Mit javasoltok szerintetek off?Szombaton talizunk elmenjek rá?Előre is köszi

2023. szept. 7. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
ha összejössz vele akkor már nem hoz mást
2023. szept. 7. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Hívd el és mondd meg neki, hogy most kizárólag vele akarsz lenni, nem kell plusz ember. Ha ebbe nem akar belemenni, akkor csak mondj annyit, hogy oké és ne keresd többet.
2023. szept. 8. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
A baratnojet is meg akarja dugatni. Ennyi.
2023. szept. 8. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyava szar a csaj... Repitsd
2023. szept. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!