Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozáson miben illik/miben ajánlott lenni?
azon gondolkodtam hogy kicsit kivagottabba mennek. nem tul kirivo, csak hogy egy picit kiemelodjon a dolog de nem az a lenyeg az outfitben. meg nincs pontos terv, mit fogunk csinalni, tehat alkalomhoz nemtudok kioltozni ugyhogy eleg egyszeruben megyek.
nagyon izgulok mert ennel a fiunal tenyleg nem szeretnek semmit elrontani..,valamiert vele ugy erzem hogy lehet kozos jovonk. az is lehet,hogy csak tul gondolom de szerintem nem.
holnap talalkozunk
valami tanacs/tipp?
Szerintem se told túl a dolgot, olyanban menj, amilyen ruhákat egyébként hordani szoktál, ha elhívott a fiú, az azt jelenti, hogy azokban a cuccokban is bejöttél neki :)
De ha tényleg csak egy (normális értelemben) kivágottabb felsőt vennél fel, az teljesen oké. Mellé egy rövidnadrág és egy vászontáska pl szerintem jó lenne, de persze ez már a te döntésed
Jó szórakozást!
Ahogy itt utalnak rá: olyan öltözékben menj, ami leginkább a jellemedhez idomul.
Ha ez idomul az ő elképzeléseihez is, akkor lesz folytatás, ha nem, akkor ha lesz is, valami erőltetett menet lesz csak.
Minek már a megjelenés okán hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot (hogy megjelenéseddel másnak állítod be magad, mint aki valójában vagy)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!