Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 10 év korkülönbséggel randizni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év korkülönbséggel randizni, ha az egyik fél még csak 16 túlzás?

Figyelt kérdés
Szóval, ha bejövünk egymásnak akkor gond, ha elkezdenénk randizni? Persze szó sincs kihasználásról, csupán ismerkednénk. Én is érdeklem őt, ő is engem. Ő 16 én 26. Ebből lehetne kapcsolat?

2023. júl. 28. 02:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
16,5 éves volt a lány amikor összejöttem vele, én pedig 31. 8 éve vagyunk együtt.
2023. júl. 29. 00:14
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

10-es:

Több mint tíz ilyen 16 körüli lány volt az életemben 30 felett, pár hónapos laza szex alapú kapcsolatok, pedig abszolút nem utaztam erre a korosztályra, sőt. Nem hiszem hogy ez olyan ritka lenne.

2023. júl. 29. 01:05
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Egyáltalán nem ritka. 25 éves korom óta folyamatosan 14-19 év közötti kiscsajok találnak be.
2023. júl. 29. 11:17
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Nincs benne semmi, sok férfinak csak 25-30 felett leaz kapcsolata, akkor hadd próbálja már ki milyen egy tinilánnyal. Egy tinilány általában külső alapján dönt, ha ez nincs meg akkor pénz alalján, ezt 18 évesen nem tudod megadni ,hanem ilyen 25-30évesen. Egy nőnél lánynál 2 esetben van esélyed, vagy tetszel neki, vagy haszna van belőled.25-30 éves nők már anyagilag kész pasit akarnak, hála a kormány CSOKjának sok lány a pénzért szül házasodik haszonból.
2023. júl. 29. 13:12
 15/19 anonim ***** válasza:
32%
Ennyi lepontozás után biztosan hihető válaszok ezek. XDDDD Sok pedofil hajlamú, akik itt próbálják kiélni a beteg vágyaikat...
2023. júl. 29. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

15: épp azt irtuk, hogy nem itt éljük ki, hanem a valóságban. És ebben semmi pedofil nincs, fogalmi zavaros vagy (vagy tájékozatlanságból, vagy rosszindulatból).

itt csak megosztják az emberek a tapasztalataikat a kérdésre reflektálva, te pedig személyeskedsz és offolsz.

2023. júl. 29. 14:49
 17/19 anonim ***** válasza:
53%

#16 "És ebben semmi pedofil nincs" - A te válaszaidban meg semmi igazság nincs. Felháborító és undorító, hogy a saját beteges preferenciáid miatt megpróbálod egy csomó tini világnézetét befolyásolni. Rendkívül káros, pláne ebben a kategóriában. Kedvencem, amikor olyanokat írsz egy 16 éves lánynak, hogy a 19 éves szerelmét cserélje le egy érett férfire...a belem kifordul az ilyenektől.

Továbbá minden tini csajnak üzenem, hogy "kindred" felhasználótól ne fogadjatok el privátokat.

2023. júl. 29. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Aki leírta a gyakorlati tapasztalatait fiatal lányokkal, azt mind lepontozták. A tények megosztásában mi az ami nem hasznos? 😁 Vagy tán csak az irigység az oka, mert a lepontozók csak vágyakoznak egy fiatalka lányra, de esélyük sincs? Így akinek összejön azt bosszúból jól lepontozzák? 😂
2023. júl. 31. 20:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is egy 10 évvel fiatalabb sráccal randizgatok, de ő már van 18, én nagyon cikinek érezném kiskorúval a kavarást ennyi idősen…
2023. aug. 4. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!