Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak egy randin, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy randin, ha még nem nagyon ismerem? Milyen témákat hozzak fel hogy kínos se legyen? Ui: az előző randin annyira megvoltunk mind ketten szeppenve hogy senki szinte nem mondott semmit...

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 16:18
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy normális de ezt el is mondtam, el vagyok baszva e téren oké felfogtam, tanács kérdésre jöttem ide nem kioktatásra...

Persze teljesen jogos amit mondasz ezzel egyet is értek, de ha így vagy így van nem tudok mit tenni sajnálom...

2023. jún. 21. 20:33
 12/37 anonim ***** válasza:
56%

Pubi most akkor mondjunk témákat és betanulod mint a verset? 😑 Ennyire nem lehetsz balf@sz.

Bármi cseszdmeg. Suli, barátok, történetek, nyár, zene, filmek, BÁRMI ami közös bennetek. Hogy a francba jutottatok el idáig? Neten van téma? Vagy ott is csak emojikkal kommunikáltok?

2023. jún. 21. 20:44
 13/37 A kérdező kommentje:

Nem persze nem ezt szeretném, csak egyszerűen valahogy annyira nem voltam ilyen helyzetben hogy fogalmam sincs mit mondjak hogy ne legyen az hogy faggatom vagy bármi. A baj még annyi hogy neten is a beszélgetés megáll ott hogy "szia hogy telt a napod"

Tehát igen ennyi balfasz vagyok és igen ennyire elvagyok cseszve..

2023. jún. 21. 20:48
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt engedd el. Ha ennyire nincs kommunikációs készség egyik részről sem akkor ezt hagyni kell. Nem tudom mi van ezzel a generációval komolyan. Egyre rosszabb..
2023. jún. 21. 21:04
 15/37 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy én sem értem a saját generációm, tehát tényleg jobb lenne ha így véget vetnék ennek, de tenni is szeretnék ennek érdekében..

Akkor annyit mondjatok hogy ÉN miben változtassak...

De köszönök mindent <3

2023. jún. 21. 21:07
 16/37 anonim ***** válasza:
40%

szerintem ez maga egy jó téma tud lenni. beszéljétek meg, hogy miért nem mer egyikőtök sem beszélni. aztán ha attól félsz, hogy túlságosan személyes kérdéseket tennél fel, akkor beszéljétek át a "határokat" és onnantól szabadon mehet a beszélgetés és nem kell attól félnie egyikőtöknek sem, hogy valami nem kívánt kérdést tesz fel a másik.

szerintem ebből egész jól ki lehet indulni, illetve valamennyire el is tudjátok kezdeni jobban megismerni egymást :)

2023. jún. 21. 21:16
 17/37 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet! Ez eddig eszembe se jutott! Nagyon szépen köszönöm! Nagyon hálás vagyok neked!<3
2023. jún. 21. 21:23
 18/37 anonim válasza:
79%
Én személy szerint nagyon visszahúzódó vagyok, de ha kettesben vagyok valakivel, akit nem ismerek, akkor tényleg az a cél, hogy megismerjem, és próbálok kérdezni, nyitni felé, még ha nehéz is elsőre. Persze, van olyan, amikor beáll a kínos csend, mert hirtelen nincs téma, de nem állhat az egész randi ebből. Beszélj, kérdezz, tudom, hogy nem egyszerű sokszor, de ha meg sem próbálsz beszélni/kérdezni akkor tényleg nem lesz belőle semmi. Ha még nem ismered, akkor konkrétan BÁRMIRŐL tudtok beszélgetni. :) ne stresszeld túl, nem olyan nehéz. Csinálj úgy, mintha csak a barátaiddal beszélgetnél, vagy bárki mással. Először nem kell hirtelen komoly témákról beszélgetni. Mondjuk kérdezd meg, hogy mik a hobbijai, miket szeret csinálni szabadidejében. Ha elmondta, lehet, hogy van valami, amit mindketten szerettek, ebbe az irányba simáj tud menni a beszélgetés tovább. Erről jó sokáig el lehet beszélgetni, ha van közös érdeklődés/téma. De ha nincs, az sem baj, mert van egy hobbija mondjuk, ami téged ha nem is annyira érdekel, vagy nem is tudsz róla sokat, akkor is rá tudsz kérdezni. Pl: szeret rajzolni. De téged ez nem annyira érdekel, vagy nem tudsz róla sokat. De rá tudsz kérdezni, hogy mennyi ideje rajzol, miket szokott rajzolni, milyen technikát/ceruzát használ, mutasson képet a rajzáról vagy bármi. Nagyon sok idejig el lehet beszélgetni a hobbikról. De mondok egy másik példát. Megkérdezed mit csinált tegnap, vagy mi a terve holnapra. Ez is jó beszélgetés indító. De nem is kell ennyire túlgondolni, egyszerűen ha beáll a csend mondasz random valamit pl: végre ilyen jó meleg van (időjárás) aztán mondja, hogy igen, a nyár a kedvenc évszakom. Megkérdezed hova mennek nyaralni. Vagy mit csinál nyáron, vagy bármi. El is indult a beszélgetés. De megkérdezheted a kedvenc dolgairól is (szín, állat, étel, évszak stb) vagy ha már randi, és komolyabb dolgokról szeretnél beszélgetni, akkor megkérdezheted, hogy milyen számára az ideális kapcsolat, az ideális fiú/lány, mit vár el tőle. Így is sokkal jobban megismerheted, és össze tudod hasonlítani az igényeidet az övével. De ez csak pár dolog volt amit felsoroltam, mégis nézd milyen hosszúra sikerült :) még annyi de annyi mindenről beszélgethettek, nem kell túlgondolni, csak legyél laza, remélem tudtam segíteni.
2023. jún. 21. 21:24
 19/37 A kérdező kommentje:
Hát ebben teljesen igazad van! És rettentő sokat segítesz te is! Neked is nagyon szépen köszönöm a segítséget hisz rettentő jó dolgokat mondtok ami nagyon sokat segít! Nagyon hálás vagyok és tényleg köszönöm!<3
2023. jún. 21. 21:29
 20/37 anonim válasza:
87%
Örülök, hogy tudtam segíteni, bocsi a helyesírási hibákért, csak este van😂 (utólag visszaolvasva láttam párat) majd ha mész kövi randira, mondd, hogy hogy sikerült. Amúgy ha megkérdezhetem, hány évesek vagytok?
2023. jún. 21. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!