Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy randin, ha még nem nagyon ismerem? Milyen témákat hozzak fel hogy kínos se legyen? Ui: az előző randin annyira megvoltunk mind ketten szeppenve hogy senki szinte nem mondott semmit...
Nem azt mondom hogy normális de ezt el is mondtam, el vagyok baszva e téren oké felfogtam, tanács kérdésre jöttem ide nem kioktatásra...
Persze teljesen jogos amit mondasz ezzel egyet is értek, de ha így vagy így van nem tudok mit tenni sajnálom...
Pubi most akkor mondjunk témákat és betanulod mint a verset? 😑 Ennyire nem lehetsz balf@sz.
Bármi cseszdmeg. Suli, barátok, történetek, nyár, zene, filmek, BÁRMI ami közös bennetek. Hogy a francba jutottatok el idáig? Neten van téma? Vagy ott is csak emojikkal kommunikáltok?
Nem persze nem ezt szeretném, csak egyszerűen valahogy annyira nem voltam ilyen helyzetben hogy fogalmam sincs mit mondjak hogy ne legyen az hogy faggatom vagy bármi. A baj még annyi hogy neten is a beszélgetés megáll ott hogy "szia hogy telt a napod"
Tehát igen ennyi balfasz vagyok és igen ennyire elvagyok cseszve..
Az a baj hogy én sem értem a saját generációm, tehát tényleg jobb lenne ha így véget vetnék ennek, de tenni is szeretnék ennek érdekében..
Akkor annyit mondjatok hogy ÉN miben változtassak...
De köszönök mindent <3
szerintem ez maga egy jó téma tud lenni. beszéljétek meg, hogy miért nem mer egyikőtök sem beszélni. aztán ha attól félsz, hogy túlságosan személyes kérdéseket tennél fel, akkor beszéljétek át a "határokat" és onnantól szabadon mehet a beszélgetés és nem kell attól félnie egyikőtöknek sem, hogy valami nem kívánt kérdést tesz fel a másik.
szerintem ebből egész jól ki lehet indulni, illetve valamennyire el is tudjátok kezdeni jobban megismerni egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!