Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek így?
Figyelt kérdés
Randinak egy hosszabb sétára megyünk (Lillafüredre), viszont tegnap megjött. Nem tudom, hogy elmenjek-e így, sosem voltam még Lillafüreden így nem tudom, hogy mennyire lesz alkalmam elmenni mosdóba cserélni.
Tudnátok esetleg segíteni, hogy mekkora távot kell ott megtenni, illetve hogy van-e ott lehetőség mosdózásra? Ti elmennétek így vagy mást találnátok ki?
Már rég megbeszéltük ezt a programot és mindketten nagyon vártuk.
2023. jún. 15. 05:57
1/4 anonim válasza:
Én biztos nem mennék. Nekem az első két nap Niagara van ott lent.
2/4 anonim válasza:
Elmennék a randira, de megkérném, hogy ne sétáljunk annyit, hanem üljünk be valahova beszélgetni. Vendéglátóhelyeken van mosdó, ha nem egy lángosos bódéhoz mentek. Persze egy rövidebb séta is rendben van. De ne csak sétáljunk.
3/4 anonim válasza:
csatlakozom 2eshez. Ha amúgy te is nagyon szívesen szeretnél vele találkozni, akkor beszéld meg vele olyan helyen ahol hamar el tudsz menni mosdóba. A Lillafüredi randit majd eltoljátok akkorra, amikor neked is jó!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, megbeszéltem vele!:)
2023. jún. 16. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!