Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boltban eladó lányhoz hogyan menjek oda ha el akarom hívni randizni?
Csak röviden és nyugodtan. "Lenne kedved eljönni velem egy randira?"
A külső alapján ítél mindenki először élőben. És ha bejössz Neki, akkor úgyis igent mond, ha meg nem, akkor úgyis nemet. Teljesen mindegy a technika, mindenre elutasító lesz, ha nem a válasza.A dicséretet (szép a szeme, mosolya..) hagyd randikra, mert ott először ha elkezded sorolni mi tetszik, az azt sugallja,hogy már most kész vagy bármit megtenni Neki, és sok nő szerintem ösztönösen azt gondolhatja, hogy nincs elég önbizalmad. Ezért is jobb inkább az egyszerű kérdés.
Esetleg még az is lehet, hogy ha van egy megbízható ismerősöd, vagy családtagod, akár lány, ő kezd el beszélgetni vele, és valahogy kipuhatolja, hogy mit gondol rólad. Kvázi kerítő szerepet vesz fel, csak kicsit óvatosabban. ;) Pl., ha egy lány ismerősöd odamenne hozzá valahogy, hogy "hú, te figyelj, annyira tetszik nekem az a srác, de nem tudom, mit tegyek. Te mit tennél? Mit gondolsz, jó srác? Érdemes vele kezdeni?" Csak ehhez közelebb kell hozzá kerülni valahogyan neki is. Elhívhatná az adott ismerősöd egy közös programra. Társasjátékozás, vagy valamiféle buli, ahol lehet beszélgetni is. Teljesen természetes, hogy nem mered elhívni randizni. Régen az emberek olyanokat hívtak el randizni, akiket már eleve ismertek, már volt közöttük egy baráti jellegű kapcsolat. Idegen embereket nyilvánvalóan nehezebb elhívni, mert semmit nem tudunk róluk, ezért az agyunk blokkol, mert túl sok a feltételes tényező, a kérdőjel. De ha van valami beszédtéma, az sokat segít, ahogyan mások is írták. Elvégre a hosszú távú kapcsolatok alapja a hasonló/azonos érdeklődési kör. ;)
Sok sikert és jó hétvégét neked! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!