Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a kerdésem a korombeli lányoktól , hogy mit keresnek egy fiuba? Mi a legfontosabb jellemző amit kerestek?(22f)
Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 09:12
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Ha neked az a legfontosabb XDDDD
2023. jan. 31. 10:31
3/7 anonim válasza:
Legyen hűséges, őszinte és udvarias. Legyen célja, jövő képe. Külsőre meg legyen ápolt, foglalkozzon a külsejével de ne vigye túlzásba.
4/7 anonim válasza:
Elsősorban hasonló értékrend, (politikai és vallási témákban például) anélkül számomra nagyon nehéz lenne vonzalmat kialakítani valaki irányába. Ezen kívül jó humor, empátia, érzékenység, hasonló aktivitás-szint. Úgy értem ezt, hogy én pl. inkább intorvertált vagyok, egy nagyon extravertált sráccal szerintem nehezen kötnénk kompromisszumot, hogy mikor menjünk valahova, vagy mikor csináljunk inkább valami nyugis otthoni programot kettesben.
5/7 anonim válasza:
Mindenki mást keres egy férfiban. Én komolyságot, érettséget, férfiasságot, magabiztosságot, ambíciót, kedvességet, empátiát, figyelmességet, támogatást keresek egy férfiban. Külsőre meg igazából nézzen ki jól, anélkül nem tudnék vonzalmat érezni.
17/L
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat😁
2023. febr. 1. 08:59
7/7 anonim válasza:
Hát legyen kedves, megértő, figyelmes, törődő, hűséges, sokat tudjunk együtt lenni, romantikus, szenvedélyes. Tulajdonképpen minden, ami bennem megvan.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!