Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy barátnőt, de a lány rákérdezett, hogy melyik a normális szerintem, ha a fiú irányít vagy ha a lány?
9-es, ne álltalánosíts. Az viszont korrekt, hogy felvázolod/megkérdezed.
Az irányításnak is van egészséges és szélsőséges formái. Ezért se pontoznám le válaszod, mert nem ismerjük egymást, így nem szűkítem le a "rosszra", ám látom más megtette.
10-es, tévhitben vagy.
Az más kérdés, hogy adott kultúrákban a férfi van mindenek felett.
Pl ismerek tradicionális kínai családot, ahol a kislányt már úgy nevelik, hogy a leendő férjének alázatos szolgája legyen...
S nem minden nő tűri az ilyen nonszensz alá-fölé rendeltséget.
Barátnőm pl megszökött és kitagadtatta magát a családból csakhogy kiszabaduljon ebből a tradicióból.
Minden vagyon, mindenről lemondott, mert lélekölő.
Azóta sikeres hölgy, saját nagy vállalattal és egy boldog család édesanyja.
A párja pedig tiszteli, mindent együtt oldanak meg, támogatják egymást.
Számára is az egyenlőség dominál.
Nem tudom voltál-e ázsiának bármely pontján, de nem hiszem.
Ha teheted mindenképp tapasztald meg.
Pl japánban ugyan kedvesek, ám felszínesek egymással is.
A kultúrájuk miatt pedig a társadalmi normák is mások, mint felénk.
Az se mindegy, hogyan nyújtod át a névjegykártyádat, milyen hajlási szögben vagy, nyelvezetben is vannak különbségek, megszólításokban stb.
Feléjük az alázat alap.
Persze fiatalodik a népesség, a fiatalabbak kezdik ott is lazábbra venni a dolgokat a maguk módján.
S vannak olyan ázsiai nők, hogy a kukacodat tőből kicsavarnák, ha ilyet mondanál nekik. ><
Volt egy aranyosnak látszó csajszi, aki véresre szedte "áldozatát" és lazán cigizett az illető mellett véresen.
A farokmetsző kínai hölgyről is hallottál?
Kellemes szórakozást! :)
Fura dolog ez.. mindig is domina csajra vágytam, de nemrég rájöttem: nem viselem el, ha a hétköznapi életben folyton irányítanak..
Persze szeretem a jó tanácsot, tanulok is attól, aki valamiben többet tud, mint én, de nem bírom a korlátozást.
Viszont az ágyban!! Ott szeretném, ha nyitott lenne a csaj, de csak ott.. 😂 lennék a szolgája :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!