Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék egy barátnőt, de a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karcsi022 kérdése:

Szeretnék egy barátnőt, de a lány rákérdezett, hogy melyik a normális szerintem, ha a fiú irányít vagy ha a lány?

Figyelt kérdés
Én, fiú létemre úgy gondolom ha a lány az irányító inkább. Viszont a lánynak ez nem tetszett... Akkor most hogy van ez? Vagy ez megint valami mai divat lenne? Vélemények?

2023. jan. 16. 08:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
"ebből is egy kicsikét meg abból is egy kicsikét', ahogy Kabos Gyula mondja a Hyppolit a lakáj c. filmben. A feleknek az erőssége az élet különböző területen többnyire eltérő. Adott területen nyilván az irányít, aki ott járatosabb, ügyesebb, tájékozottabb. Persze, amikor nő is van a dologban, akkor arra számítani kell, hogy a végső szót ő akarja kimondani.
2023. jan. 16. 12:48
 12/17 anonim ***** válasza:
4%
Ha még most sincs barátnőd, vagy nem is volt akkor vmit csak szarul csinálsz.
2023. jan. 16. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Egy kapcsolat csak szívás sokkal jobb egyedül. 37f
2023. jan. 16. 14:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

9-es, ne álltalánosíts. Az viszont korrekt, hogy felvázolod/megkérdezed.

Az irányításnak is van egészséges és szélsőséges formái. Ezért se pontoznám le válaszod, mert nem ismerjük egymást, így nem szűkítem le a "rosszra", ám látom más megtette.

10-es, tévhitben vagy.

Az más kérdés, hogy adott kultúrákban a férfi van mindenek felett.

Pl ismerek tradicionális kínai családot, ahol a kislányt már úgy nevelik, hogy a leendő férjének alázatos szolgája legyen...

S nem minden nő tűri az ilyen nonszensz alá-fölé rendeltséget.

Barátnőm pl megszökött és kitagadtatta magát a családból csakhogy kiszabaduljon ebből a tradicióból.

Minden vagyon, mindenről lemondott, mert lélekölő.

Azóta sikeres hölgy, saját nagy vállalattal és egy boldog család édesanyja.

A párja pedig tiszteli, mindent együtt oldanak meg, támogatják egymást.

Számára is az egyenlőség dominál.

Nem tudom voltál-e ázsiának bármely pontján, de nem hiszem.

Ha teheted mindenképp tapasztald meg.

Pl japánban ugyan kedvesek, ám felszínesek egymással is.

A kultúrájuk miatt pedig a társadalmi normák is mások, mint felénk.

Az se mindegy, hogyan nyújtod át a névjegykártyádat, milyen hajlási szögben vagy, nyelvezetben is vannak különbségek, megszólításokban stb.

Feléjük az alázat alap.

Persze fiatalodik a népesség, a fiatalabbak kezdik ott is lazábbra venni a dolgokat a maguk módján.

S vannak olyan ázsiai nők, hogy a kukacodat tőből kicsavarnák, ha ilyet mondanál nekik. ><

Volt egy aranyosnak látszó csajszi, aki véresre szedte "áldozatát" és lazán cigizett az illető mellett véresen.

A farokmetsző kínai hölgyről is hallottál?

Kellemes szórakozást! :)

2023. jan. 17. 12:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a normális, ha a fiú irányít, általában legalábbis így volt. De attól függ, kinek milyen a végzettsége, ki ért jobban bizonyos dolgokhoz. A háztartást irányítsa a nő, mi legyen az ebéd, stb., az egyéb dolgokat irányítsa a fiú, hogy mit tanuljon a gyerek, azt már mind a háromnak kell eldönteni, közösen a gyerekkel. Ezt nem lehet így kijelenteni, hogy ki irányít.Ha az egyiknek jobban az egészébe jutnak, hogy milyen programokra érdemes elmenni, mit csináljunk hétvégén (a bulin kívül persze, mert az nem normális program), akkor az "irányítson", a másik meg mondja el, hogy tetszik-e neki vagy sem.
2023. jan. 18. 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:
A #domina párkapcsolatokban kicsit mást jelent
2023. jan. 18. 18:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Fura dolog ez.. mindig is domina csajra vágytam, de nemrég rájöttem: nem viselem el, ha a hétköznapi életben folyton irányítanak..

Persze szeretem a jó tanácsot, tanulok is attól, aki valamiben többet tud, mint én, de nem bírom a korlátozást.

Viszont az ágyban!! Ott szeretném, ha nyitott lenne a csaj, de csak ott.. 😂 lennék a szolgája :D

2023. jan. 23. 19:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!