Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Működik a kémia, de mégsem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működik a kémia, de mégsem?

Figyelt kérdés

Ma lesz a negyedik randim egy lánnyal. Eddig jó volt minden, de vhogy sosem jutottunk oda, hogy legyen csók vagy bármi abba az irányba. Instán ismertem meg, szóval ezen a három randin találkoztunk először, nem ismertük egymást előtte.

Annyit tudok róla, hogy eléggé ilyen “girls support girls”-ös lány (kicsit feminista is szerintem, nem extrém vagy bármi, de azért van benne hajlam és nem is ismerem annyira), óvatos akarok lenni vele mielőtt “letámadnám”. Ő is kedvel engem, én is őt, csak izgulok nagyon, mivel emlegette, hogy pl ha bulizni megy vannak férfiak akik nyomulnak rá és ő erre nagyon nagyon allergiás.

Szerintetek mit tegyek?

Haverjaim szerint ha az első három randin nem volt semmi, akkor ne is reménykedjek nagyon. Nyilván ha nem megy, hagyom is. Kicsit szerencsétlen vagyok, bevallom mert nekem kellett volna eddig lépnek, de vártam a jó alkalmat. Viszont ami pozitív, hogy más lányok ilyenkor már messze nem mutattak ekkora érdeklődést. Ma szeretném végre tisztázni mi van, sétálni megyünk meg beülünk este valahova.

Még magamban sem tisztáztam 100%-ig, mert sok a tanulás (egyetem), munka, stb, hülyén hangzik de nem tudom, most beleférne-e egy kapcsolat, de mindenestre ha úgy alakul, akkor persze. Még én sem érzem magam szerelmesnek, inkább csak azt, hogy van egy lány akivel szívesen vagyok, töltöm az időmet, de néha kín rávenni magamat, hogy találkozzunk. Szivatni sem szeretném persze.

19/f

2022. dec. 8. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jól van akkor, eszedbe nem jutott egyszer sem a szex.

Amúgy nem tudom miért tartod cikinek a szex és társai részét, mert tök természetes.

Különben nem azért írtam, mert elitellek és hasonlók, csak azért, mert látni, hogy magad sem tudod, hogy mit szeretnél és jó lenne eldonteni...

2022. dec. 8. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne húzd a lány idejét, ha nem akarsz semmit tőle, mert csak megbántod, akkor talizz vele, ha tényleg akarod, de ha ténylég fél éve beszéltek éd azóta nem léptél… egy városban laktok? Vagy máshova jársz egyetemre?
2022. dec. 8. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Esetleg több infó a lányról? Ő még tanul vagy dolgozik? Hány éves? Gimis vagy ő is egyetemista? Mert nyilván az ő ideje se végtelen.
2022. dec. 8. 23:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Ismerkedtek.

Nem szivatás ismerkedni, akkor sem, ha nem érzed hogy akarnál vele dolgokat vagy bármit. Felfedezed az érzéseidet. Ennyi. Ha ő akar valamit, és úgy érzed, belemész, de jelzel neki, hogy te lassan hangolódsz bele, több idő kell, hogy komolyodjon, de kedveled őt.

8-as próbáld tippelgetni, de teljesen mellé talált.

"Szimpi, tetszik, de nem mersz lépni, mert más akaszkodik helyetted."

Nem. Hanem nem akar nyomulni úgy, hogy a csaj sértésnek vegye. A saját feltételezéseid a kérdezőre nyomod, aztán mondod, hogy na igazad van. Nagyon kérdőjelezd meg magad mikor másnak írsz.

"Nem tudod mit akarsz valójában, szexet vagy párkapcsolatot."

Nem, ez is teljesen téves.

"Jól van akkor, eszedbe nem jutott egyszer sem a szex."

Utána ismét egyáltalán nem jött át amit írt a kérdező.

"megfektetni vagy sem, én nem gondolkodom csak megfektetésben"

Párkapcsolaton BELÜL akarja megfektetni a lányt. Legalább olvasd el a mondatot amit ír a kérdező... Mert csak húzod az idejét, meg összezavarhatod.

"Amúgy nem tudom miért tartod cikinek a szex és társai részét, "

Itt is valami random dolgokat írsz, magadból kiindulva. Nem tartja cikinek, semmit sem, csak nem akarja a csajra nyomni a szexuális dolgokat, hanem a párkapcsolatra, érzelmekre figyel, azt tartja elsőbbrendűnek, és utána a szexualitást.

"csak azért, mert látni, hogy magad sem tudod, hogy mit szeretnél és jó lenne eldonteni..."

Minek kéne eldönteni? Az érzelmek nem úgy működnek, hogy most döntsd el, hogy fixen akarod -e vagy sem, hanem ahogy haladnak a dolgok, úgy jössz rá, hogy milyen a lány, akar e vele valamit komolyabban, a lány mennyire időigényes, satöbbi. Nem tanács az, hogy "döntsd már el mit akarsz".

" Mert nyilván az ő ideje se végtelen."

Semmivel se kell sietni. Mindent hagyni kell kibontakozni a maga idejében, főleg a párkapcsolatnál, ahol az érzelmeket nem lehet irányítani.

Szóval kérdező, csak ismerkedj vele tovább, HA ÉRZED hogy rá nyomulnál, hogy jeleket adnál neki, adjál. De csak akkor, ha érzed, és látod, hogy ő is benne van. Finom ráhangolódás kell. Az itteni emberek közül meg azt javaslom, az írjon, akinek van működő párkapcsolata.

Nem kell azonnal érezni senkivel semmit hogy eldöntsed. Nem baj, ha több időbe telik bármi. Ha egy lány írná ki a kérdést, úgy lenne a csávóval: jaj nem tud várni ennyit rám? akkor nem is szeret igazán!!

Csak a nők nem tudnak magukra reflektálni, kb. sosem.

Senki nem ismeri innen a lányt, csak te.

Csak sose mondj olyat, ami nem igaz, nem fix. Ismerkedni finoman, elkötelezettségek nélkül is lehet, ahol csak adod magad, elvagytok, és alakul magától. Csak itt gyakorin nem értenek ehhez az emberkék.

2022. dec. 9. 18:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Lényeg hogy te értesz #14-es...

["Szimpi, tetszik, de nem mersz lépni, mert más akaszkodik helyetted."

Nem. Hanem nem akar nyomulni úgy, hogy a csaj sértésnek vegye. A saját feltételezéseid a kérdezőre nyomod, aztán mondod, hogy na igazad van. Nagyon kérdőjelezd meg magad mikor másnak írsz."]

Nem utolsó, a kérdező írta, hogy csókot akar, vagy bármi mást, de nem mer lépni, mert más határozottabb és a csaj azt nem szereti, viszont úgy nem lehet egy kapcsolatot kialakitani, hogy még csak meg sem meri csókolni, mert vár a megfelelő alkalomra.

Sőt a lényege az egésznek maga a kérdés:

"Működik a kémia, de mégsem?"

Erre alapozva írtam mindent, nem magamból indulok ki.

Ezt meg azután árulta el, hogy mit érez miután kérdeztem, hogy mit szeretne, szexkapcsolatot vagy mást.

"Én annyira nagyon nem vonzódom még hozzá és szükségem lenne egy kis időre még. Érzelem nélkül nem szeretnék vele összejönni mert az szemétség, de örökké húzni sem akarom mert félek, hogy az lesz mint sokaknál másoknál, hogy egyszerűen a lány offol ki."

Vagyis azzal van elfoglalva a kérdező drága utolsó hozzaszolo, hogy mit érez valójában, pedig elég ideje volt valamiféle érzelemnek kialakulnia:félév telt el.

Nekem ne mondja senki, hogy ha valakivel irkalok, küldtem már pár fotót(webcamozok akár), hogy ha kedvelem az illetőt és tetszik akkor nem kívánom!!!

Ráadásul már találkoztak, már valamiféle szinten ismerik is egymást mégsem volt még egy csók sem, mert valójában a kérdező (és valószínűleg a csaj sem) nem érez semmit.

Nem tudom, de gondolom férfi vagy és kérdező szemszögéből kozelited meg a dolgokat.

Viszont én meg nő vagyok és nem értek veled együtt, mert egyszerűen suletlenseg amit írsz, ne haragudj.

És ja ideje eldonteni maga miatt főleg (persze a csajt sem ártana informálni), mert vár kb. arra aminek már ki kellett volna alakulnia!!! Ezért írtam, hogy butaság, amit írtál.

Kérdező gondolkodj el egy picit:

Milyen érdekes, hogy ha szexre keressel valakit, vagy alakul valakivel akkor szinte biztos, hogy nincs ennyi gondolkodás részedről, mert tudod , hogy mit szeretnél, szeretnétek.

Tiszta sor mit érzel... vágyat.

Akkor hogy-hogy egy olyan csajjal, aki állítólag bejon vársz és nem tudod eldonteni, hogy mit szeretnél.

Epp az, hogy ennyi idő után egned kellene mint a Karacsonyfának, tuzelned kellene, mert végre a csaj randizott veled, látod szemtől szemben stb.

Miért olyan nagy dolog megcsókolni ha tetszik? Azért mert csak tetszik.

Te írtad, hogy nincs full vonzalom pedig más lányokkal nincs gond...

És attól, hogy megcsokolod nem történik semmi, maximum elutasit, de ha nem legalább tisztában fogsz látni, hogy mit szeretnél, mit érzel.

Arról nem is beszélve, hogy bizony szexkapcsolatbol is lehet több, de ha te még azt sem tudod, hogy mit akarsz (plusz ő is rátesz szerinted) abból nem lesz semmi, csak időhuzas.

2022. dec. 9. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!