Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha nem érzem a szikrát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónapja ismerkedek egy sráccal, nagyon aranyos, kedves, udvarias , mindig meglep engem, kedveskedik velem viszont nem érzem azt a szikrát….

Tényleg ő az ilyen “álom” fiú számomra de akkor miért nem érzem köztünk a kémiát? Miért nem érzem a szikrát?

Bűntudatom van mert tényleg nagyon aranyos, mindenki mondja körülöttem hogy mennyire összeillünk,sok lány sírna érte,mekkora főnyeremény, de nem tudom…

Vannak dolgok amik nem tetszenek benne, és nem tudom így működne e.

Illetve félek attól is, ha közlöm vele hogy ez nem menne szerintem, akkor utána mi van ha 1-2 hónap után máshogyan érzek. Nyilván hülyét se belőle, se magamból nem fogok csinálni, mindenesetre kicsit aggódom, félek, nem tudom mi legyen.

Az építő és nem ledegradáló válaszokat előre is köszönöm! :))

2022. nov. 4. 08:15
1 2
 11/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ja, és még valami. A térdroggyantós fazonok jellemzően nem azok, akikkel észérvek mentén szívesen összejönne az ember. Ezért mondják, hogy a szerelem vak. Mindenki látja, hogy nem vezet jóra, mindenki látja, hogy tönkre fog tenni, mindenki látja, hogy ebből a liaisonból nem jöhetsz ki győztesen, de te mégis mindent megteszel, hogy megszerezd őt. Mert ő kicsiholta benned azt a szikrát, amit most hiányolsz.
2022. nov. 5. 17:21
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

"Séf"

Én ugyan nem a kérdező vagyok, de az utolsó, de főleg a 10-es hozzászólásodból nagyon sokat tanultam.

Egyben biztatást, és reményt is adott nekem, a jövővel kapcsolatban.

Jó azért ez a gyakori, akadnak itt értelmes emberek is.

9#

2022. nov. 5. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már az elején nincs meg a szikra a kémia akkor semmi értelme ne huzzátok egymás idejét.Nállunk a párommal első találkozásnál meg volt a szikra a kémia és az első csók is meg volt.
2022. nov. 6. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13.

Ez a beszéd. Ez így van. Sokan vitatkoznak ezzel, de fölösleges.

Azt a bizonyos kis pluszt, azt rögtön azonnal érezni kell.

Ha ez nincs meg az első pillanatban, akkor megette a fene az egészet.

2022. nov. 6. 14:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Úgy látom, te is olyan vagy, mint én, csak szerelemben akar kapcsolatot. Akkor ne menjél bele olyan viszonyba, ami nem szerelem. Igaz, az vagy eljön, vagy nem, de inkább mondd meg neki, hogy csak baráti érzések vannak benned iránta. Viszont tudok olyan házasságot is, amit így kötöttek, és azt mondták, ha valakinek jön egy szerelem, akkor elengedik a másikat. Persze gyerek nincs.
2022. nov. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!