Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balatonkenesén miért ilyen kevés a tinirandi?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 16:31
1/7 anonim válasza:
Talán az lehet az oka, hogy kevés fiatal jár oda, lakik ott. Vagy kevesen vágynak randizni, vagy párkapcsolatra
2/7 anonim válasza:
Mert a legtöbben ismerjük egymást és inkább más, általában suliból megismert emberekkel járunk össze, inkább olyan helyen amit mindenki ismer, pl. Veszprém
Vagy szerintem ez az oka. Itt élő tini vagyok, de szerelmi életem nulla, csak ezt látom a többiektől.
3/7 anonim válasza:
Nyáron sokkal több az ilyesmi, hiszen rengetegen csak nyaralni mennek a Balatonhoz, ilyenkor kihaltabb ott az élet.
4/7 anonim válasza:
Mert lehet kevés a tini... vagy a randi xD
6/7 anonim válasza:
Megállt az élet a Balatonnál :D Az ott lakók meg gondolom csak úgy vannak xD
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy azért van , mer az nem egy túl nagy városka:
Meg leginkább a netten randizgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!