Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudozik nekem ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudozik nekem ez a lány, ha nem vagyunk együtt, meg nem is voltunk soha?

Figyelt kérdés

Nem akarja megmondnai azt hogy van barátja, pedig tudom hogy van, de miért tagadja? Semmi nincs köztünk, még csak nem is csókolóztunk.

Pl akartam volna vele találkozni de azt mondta hogy meccse van, tudom hogy nem igaz, hanem azért nem akar találkozni mert van barátja. De ezt miért nem akarja megmodnani?

Miért csinálja ezt? Szégyelni hogy van barátja?

2022. nov. 1. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sokkal idősebb a srác.. Lehet, hogy azt sem akarja, hogy a szülei tudják... Ki tudja.
2022. nov. 1. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem szeretem mert sok emberrel szemben nagyon zárkózott vagyok. Ha bedobok egy kis infót, akkor már jön a faggatózás lehetősége, és ha azt mondom, hogy nem akarok erről beszélni, akkor meg egyből az extra faggatózás, gyanakvás, hogy miért nem, pedig csak annyi, hogy ez kettőnkre tartozik. MÁSRA NEM.

Magánügy, nem közügy.

2022. nov. 1. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert magánügye, nem tartozik rád, neked semmi közöd ehhez!
2022. nov. 1. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem flörtölget és gáznak érzi bevallani hogy amúgy van pasija
2022. nov. 1. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha te mondod, hogy nincs semmi köztetek, akkor miért érzed úgy, hogy számadással tartozik neked?

Itt bizony te vagy a defektesebb, és szerintem ezt érzi ő, ezért tér ki a konfliktusból.

Ha azt mondja, hogy van egy pasija, és azzal találkozik, akkor te megnyugszol?!

Mi közöd ahhoz, hogy mivel tölti a nem veled töltött idejét, ha nincs köztetek semmi, és nem is ígér semmit, még csak nem is játszik veled.

Ha ez nem tetszik, akkor zárd le vele a kapcsolatot, és kész.

Ne ghostingolj, csak mondd meg, hogy ezt nem tudod kezelni, és ezért.

De szerintem arról van szó, hogy valójában te többet szeretnél tőle, és féltékeny vagy. Ha így van, akkor tényleg jobb lezárni, mert nem lesz semmi, hagyd békén, és te is nyugodj meg.

2022. nov. 1. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
Dugja csak a kis csáko.
2022. nov. 4. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy szimplán annyi, hogy még egy kialakuló dolog, még nem tudják, hogy mi lesz belőle, és nem szeretné elkiabálni.

kb. olyan, mint a "kétnapos terhességet" se szokás bejelenteni, nagy nyilvánosságnak, mert az még egyáltalán nem biztos.

De lehet sok más ok is, amit korábban írtak, vagy egyszerűbb.

Egyszerűen lehet, hogy csak nem bízik benned eléggé. Lehet, benned én se bíznék.

2022. nov. 4. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!