Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randizok egy lánnyal, és most fogom élőben látni őt először. Hogyan szokott alakulni egy átlagos vakrandi? 18f
Még soha életben nem randiztam. A lényeg az, hogy egy Facebook csoportban láttam kommentálni egy hónapja, amire reagáltam, később Messengeren is írtunk egymásnak, ez alapján nekem szimpatikus volt nagyon és úgy vettem észre, hogy én is neki. Holnap egy pizzériában találkozunk. Egy városban lakunk, ő is végzős érettségiző, mint én, de előtte sose ismertem, néhány gimis osztálytársam ismeri.
Milyen témákról lehet beszélni? A vacsora után milyen programra menjünk? Bármi jó tanácsot, ötletet szívesen fogadok.
Első alkalommal vacsizni menni elég merész. Ha nem vagytok szimpik egymásnak, kínos lesz egy egész vacsorát végigülni.
Beszélgethetsz vele bármiről: suli, család, hobbik, nyaralás stb. Nem a téma a lényeg, hanem hogy legyél érdeklődő, és figyelj arra, amit mond. Amúgy meg öltözz egy fokkal elegánsabban, mint suliba szoktál, és a végén ajánld fel,hogy te fizetsz. Sok sikert!
Csak add önmagad, ez a legfontosabb. Ha a személyed nem fogja meg őt, akkor semmi értelme az egésznek.
Az meg hogy vakrandi...Én tuti kértem volna pár képet előtte, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!