Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányokat jelölget be a facebookon?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel elég komoylan ismerkedünk. Már évek óta ismerjük amúgy egymást de komoylabban most kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz. Azt mondja akar engem kellek neki velem akar lenni. Elég vehemensen nyomul de azért a határokat nem lépi át. Mégis azt látom h intán is és facen is lányokat jelölget meg likol..tudom tudom nem vak de nekem ez akkor is fura..van egyolyan érzésem hogy rájuk is irogat probál ismerkedni. Nyilván nem tudhatom de van egy ilyen megérzésem. Volt már egy olyan kapcsolatom amiben a srác ilyet csinált és jól átvágott. Jogosan érzem hogy ő is ilyen lenne? Gyanus nekem ez a sok jelölgetés likolgatás..deközben meg mégis a fél éjszakát átdumáljuk. Komolyabb dolgokról is. Nem tudom mit csináljak..2022. szept. 14. 16:13
1/6 A kérdező kommentje:
Helyesírásért bocsi, gyorsan írtam :D
2022. szept. 14. 16:14
3/6 anonim válasza:
Teljesen jogos a félelmed és szerintem nyugodtan rákérdezhetsz erre. Ha emiatt dob téged, az azt jelenti, hogy igazad volt.
4/6 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy más csajokat likol :-D
5/6 anonim válasza:
Nem baj ha másokat likeol. Lehet hogy te rontottál el valamit. Én már 32 vagyok, folyton csalom a barátnőmet, hárem vagyok
6/6 anonim válasza:
“hárem vagyok”
5-ös, mi vagy te?
A hárem a török császár feleségeinek a lakrészét jelenti, azt a helyiséget, ahol laknak, s várják, hogy sorra kerüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!