Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnik el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el?

Figyelt kérdés

17 / L

4 hónappal ezelőtt itt gyakori kérdéseken megismerkedtem egy fiúval. Azóta beszélgetünk és barátok lettünk. Már nem itt beszélgetünk, hanem instagrammon. Én nagyon kedvelem és elmondása szerint ő is engem. De van hogy nagyon aktív. Tehát 10 üzenetet küldünk egymásnak. De olyan is van hogy 2 nap múlva ír vissza. Ez így váltakozik. Most sem írt 1 napja. Én már mindenre gondoltam. De amikor visszanéztem az üzeneteket akkor láttam, hogy sokszor volt ilyen. És akkor nem érdekelt. Most pedig nagyon kétségbe estem.Ez mitől lehet? Tudom, hogy elég elfoglalt.

Mással is van ez így?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2022. aug. 24. 06:59
 1/8 anonim válasza:
31%
Hát szerintem ez elég furcsa, mert ha legalább egy kicsit is szimpatizál veled akkor olyan nincsen, hogy egy nap pár másodperc alatt ne tudna legalább egy üzit dobni.Nem akarlak el keseríteni, de lehet az van a háttérben, hogy mással beszélget.De ez csak egy tipp, azt nem tudhatom hogy valójában mi lehet a háttérbe, de nekem ez tűnik reálisnak.Azért estél csak kétségbe szerintem, mert belül félsz hogy mi van ha nem ír többet esetleg.De lehet bármennyire is elfoglalt napi legalább egy pár üzit biztos tudna írni az csak pár másodperc. 22/F
2022. aug. 24. 07:33
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Gondolom azért vagy most ennyire késltségbeesett, mert most kezdett el komolyan érdekelni. Most félsz a legjobban hogy elveszítheted.

Az, hogy miért tűnik el az meg egy nagyon jó kérdés, ha ennyire érdekel tőle kérdezd meg, mert az hogy ismeretlen emberek fejtegetik egy ilyen oldalon, azzal nem leszel előrébb, csak jobban ráparázol majd ezektől a válaszoktól.

2022. aug. 24. 07:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen erre már én is gondoltam túl sokszor. De amikor ráírt egy lány. Àtküldtem nekem és lekoptatta azzal a szöveggel, hogy van barátnője. És engem mondott barátnőének. Azt mondta nincsennek barátai. És instán is nagyon kevés követője van. Szóval ezért nem értem.
2022. aug. 24. 08:02
 4/8 anonim válasza:
100%
Hát nem tudom, nekem nagyon furának hangzik, lehet az lenne a legjobb ha egyenesen megkérdeznéd tőle, hogy mivan.
2022. aug. 24. 08:05
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 Igen az lesz a legjobb.
2022. aug. 24. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezni valóban a legjobb. Valószínüleg csak így ér rá, de az a tuti, ha rákérdezel.
2022. aug. 24. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Beleszerettél, és hiányzik
2022. aug. 24. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Tetszik neked a srác, vagy nagyon közeli barátként gondolsz rá a tudatod alatt.
2022. aug. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!