Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol találok cuki lányokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok cuki lányokat?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik 150cm-160cm magassak is szeretnek úgy öltözködni, mint az animekben is cukin viselkednek. Meg akik szeretnek kézenfogva sétálni, meg puszilkózni, meg az öleléseket.

#anime #lány #cuki lány #Ölelés puszi
2022. aug. 22. 11:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
36%
Ázsiában. A magyar nők jellemzően nem ilyenek.
2022. aug. 22. 14:56
 12/30 anonim ***** válasza:
28%
11. Ismerek ilyet, viszont nem szingli.
2022. aug. 22. 15:02
 13/30 anonim ***** válasza:
64%
Suli, utca, modocon, könyvtár, és sok más helyen. Még a bkv-n is sikerült egyszer egy ilyennel találkoznom. Érdekes volt a sok ember között.
2022. aug. 22. 15:05
 14/30 anonim ***** válasza:
31%
Mondocon, Fantasy Expo, gamer bárok, pl BarCraft
2022. aug. 22. 15:14
 15/30 anonim ***** válasza:
24%

Attól, hogy ismersz ilyet, a magyar nők még általában nem ilyenek: külsőre többségük egyáltalan nem cuki, mivel a fiatalos bájukat hamar elvesztik, már a huszonéves koruk végén elég markáns arcvonásaik vannak, és magasabbak is. Az ázsiai lányok ezzel ellentétben még idősebb éveikben is bájosak, némelyikük olyan, mint egy tinédzser. A magyar nők komolyabbak, az ázsiai lányok ellenben szeretnek csacsogni, alap a plüssfigura, amit a magyar nők 14 évesen kinőnek.

Akkor miről beszélünk?

Még azt is hozzátenném, hogy személyes beszámoló alapján a keleti nők nagyon figyelmesek szexben is, ami a magyarokra általában nem feltétlenül igaz, ők csak görcsösen meg akarnak felelni a másiknak.

2022. aug. 22. 15:39
 16/30 anonim ***** válasza:
95%

A Kérdező kérdésére reagálva:

"Meg akik szeretnek kézenfogva sétálni, meg puszilkózni, meg az öleléseket."

Hát ez nem külső függő. Egy 160 cm-es cuki lány nem biztos, hogy romantikus, és lehet nyálasnak gondolja az ilyen szeretgetős dolgokat. Ellenben egy 180 cm-es nő is lehet romantikus.

Ettől függetlenül nyilvánvalóan létezik ilyen csaj, ahol minden passzol. De külsőre az ilyen cuki lányok bár a világ minden pontján megtalálhatók, de valószínűleg Ázsiában, pl

Japánban találod belőle a legtöbbet.

#15 voltam

2022. aug. 22. 15:48
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
15. Én 23 leszek és 5 éve kérik el a személyit, van hogy el sem hiszik hogy ennyi vagyok és nem vagyok 165 cm sem. Néha jó, néha nem. Pl. Motorozásnál hátrány.. 😅
2022. aug. 22. 16:12
 18/30 anonim ***** válasza:
16%
Nekem is inkább az alacsony, vékony, bájos arcú, már-már nőiesedő, de "kislányos" lányok tetszenek, de itt M.O-n alig találni ilyet, aki nem most lépett volna be a kamaszkorba. Persze lehet emiatt most pedofilnak neveztek, de nem tudom, valahogy nekem nem jön be ahogy a mai lányok, nők kinéznek és viselkednek. Túl nőiesek, viselkedésre is felnőttnek akarják tettetni magukat, nekem sokszor aránytalannak is tűnnek testalkatra és az öltözködési stílusuk sem igazán jön be! 😅
2022. aug. 22. 16:52
 19/30 anonim ***** válasza:
33%
18. Megértem, a legtöbbnek egyedi stílusa sincs. 😅
2022. aug. 22. 17:38
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Azért jobban is meglehetett volna fogalmazni. Ez tényleg túl nyálas.

De egyértelműen ott ahol előfordulnak.

2022. aug. 22. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!