Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi végén a fiú fel akart vinni magához és megkérdezte hogy van e nálam óvszer. Jól tettem hogy ott hagytam?
Furcsa, hogy anonim oldalon keresel megerősítést ehhez. Úgy értem, hogy annyira egyértelmű a helyzet... igen, jól tetted, hogy elzavartad. Meg kell védened magadat az olyan.dolfoktól, amit nem szeretnél, amit nem karsz, ami nem esik jól.
Ha nehezen megy a nem-et mondás, akkor az egyéni önérvényesítés témában javaslom a kutatást, gyakorlást, tréningeket. Magadat kell előtérbe helyezned, illetve a te tested a te szentélyed, ahova neked kell eldöntened, hogy kit engedsz be, és szigurú szabályokat kell hoznod, hogy megvédd magad.
Sajnos ezt nem tanítják az iskolákban, nem tanuljuk a szüleinktől, nincs kitől átvenni a jó mintákat.
Tehát a lényeg az, hogy az élet minden területén bátran állj ki magadért, tegyél magadért! Legközelebb az ilyen kúrós srácokat is nyugodt szívvel elküldheted az isten fszára, nem kell finomnak és nőiesnek lenni mindig 😉
Jól tetted, de neked ez kétséges?
Keress normálisat.
Azért annyi szerencséd volt, hogy ő őszinte. Nem biztos, hogy legközelebb is ilyet fogsz ki. Van rosszabb is.
16-os veled nincs nagyon rendben valami! Miért baj az, ha valaki 22 évesen még szűz??
Neked jobban tetszik, ha valaki már 13 éves korára hülyére van b.szva?? Az ilyen idióta emberek miatt mint te tart ott a világ ahol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!