Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene kezdeményeznem?
Tudom, fel volt már ez a kérdés téve ezerszer, de ez mégis kicsit más helyzet.
Szóval van egy lány, nagyon bírom, meg úgy érzem ő is engem. Sokat beszélünk, ha együtt vagyunk csak úgy repülnek az órák.
Viszont eddig én eleinte barátként tekintettem rá, aztán egyszer csak azt vettem észre hogy nagyon bejön. Látok néhány jelet, és több haverom is mondta már hogy szerintük bejövök neki, szóval lehet még esélyem is van nála.
A kérdésem az, hogy hogyan lehetne egy ilyen barátságból kapcsolatot kezdeményezni? Az, hogy elhívon valahova az nem hiszem hogy opció, mert amúgy is szoktunk eljárni kettesben egy csomót, de eddig csak ugye baráti alapon. Hogyan lehetne innen szintet lépni?
Nem tudom sikerült-e végigolvasni a kérdést, de sokat "talizunk", van hogy minden nap megyünk valahova.
Vagy úgy gondoltad, hogy "Figyi már, nincs kedved most nem talizni, hanem randizni?" 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!