Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kit válasszak?
Kollégiumban lakok, és így év vége felé megismertem két lányt. Mindketten bejönnek, viszont az egyikükhöz kerültem közelebb az utóbbi pár napban. Ez annyiban merül ki, hogy jókat tudunk beszélgetni van egy csomó közös témánk is. Most hétvégére áthívott magához, hogy megnézzünk egy filmet, elég egyertelmű szándékkal (if you know what i mean). Én kapcsolatot szeretnék főleg, szerintem ő is de az sem kizárt, hogy csak kalandozna. Annyi bajom van vele, hogy pár évvel idősebb nálam.
A másikukkal csak szimplán jóban vagyok, nagyon jól el tudunk lenni. Nála tegnap vettem észre, hogy valószínűleg bejövökneki, meg egy haverom is mondta ezt mikor látott minket. Ő korban pont jó, viszont itt meg az a baj, hogy jövőre már nem itt fog tanulni, másik városba megy. Emellett ugye az sem biztos, hogy bejövök neki, lehet csak félreérthető jeleket küld.
Egyszerűen képtelen vagyok dönteni, mert mindketten nagyon bejönnek :(
Én inkább az elsőt választanám, különösen, hogy ő kezdeményezett. Szerintem mindenképpen menj el hozzá, meglátod, hogy mit akar.
Ha viszont nagyon taktikus akarsz lenni, akkor próbálkozz a masodiknál, kiderül, hogy bejössz-e neki és ha nem akkor ott az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!