Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akart velem kibékülni?
Nemrég rámírt egy csaj, akivel összevesztem kisebb korunkban (olyan 16 évesen). Azt írta szó szerint, hogy ne parázzak, nem akar semmit, csak szimplán ki szeretne békülni, és hogy hívásozhatunk-e egyet, hogy megbeszéljük a dolgot. Ugyanis régen randiztunk, de nem működött, és nagy sértődés lett belőle mindkét részről. Bár utána én lenyeltem a békát és próbáltam civilebb kapcsolatot kialakítani, de így visszanézve nem volt egyértelmű, csak kicsit suttyó. Na mindegy.
Egyszóval hívásoztunk, és megbeszéltünk minden félreértést. Kérdeztem, hogy ezt miért pont most csinálta, amikor annyi időnk lett volna erre eddig, és erre valami olyasmit mondott, hogy eszébe jutott, hogy mindjárt érettségizünk, és nem akart úgy elballagni, hogy utáljuk egymást. Utána még dumáltunk aktuális dolgainkról, és tök jó volt. Elég nosztalgikus.
Szóval ezt így befejeztük, de én utána még ráírtam hetente egyszer egy ideig, hogy hívásozhatunk- e megint. Mindegyik alkalommal igent mondott, bár a második alkalommal már azt mondta, nem ér rá egész héten, ami mondjuk fura, mert ki nem ér rá 1 óra beszélgetésre? Mindegyik beszélgetés tök fun volt, el is hívtam egy találkozóra, amibe szintén beleegyezett.
Na viszont az a helyzet, hogy ugye én ráírtam, hogy beszéljünk megint, de utána ő egyszer sem. Meg elég dry is volt, tologatta ezeket a beszélgetéseket minél messzebb, amikor suliban találkoztunk akkor mindig unottnak tűnt, amikor köszönt. De egyben a hívásainkon mindig halálra röhögte magát.
A találkozáson tök jó volt az elején szintén, de a végére nagyon csöndes lett. Gondolom el is fáradt, de már hiába próbáltam beszéltetni, alig reagált, és a végén meg sem ölelt, és úgy ment el. Pedig eddig mindig megölelt.
Félreértettem volna ezt az egészet? Mert visszagondolva konkrétan azzal indított, hogy nem akar semmit,csak kibékülni, de azt hittem akkor ez kamu. Mit gondoltok?
19 F
Őszintén erre nem tudok mit mondani...belőle kéne valahogy kiszedni, hogy most valójában mit akart. Szép dolog, hogy nem akarta, hogy érettségi után úgy váljatok el, hogy harag van köztetek.
De ha utána meg leépít, akkor nem mindegy...?
Nem akar többet, tényleg csak kibékülni akart. Talán egy haveri/baráti szintet eltudott volna képzelni így utólag, de ennyi.
Nem akar kapcsolatot veled, az teljesen világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!