Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok alacsonyabb fiúval? Fiúk, ti járnátok magasabb lánnyal?
Én 162 körül vagyok( lány) és anno még gimiben egy ilyen kb 150 cm magas fiú észrevettem, hogy érdeklődik irántam. Lehet bunkón hangzik, de egyszerűen annyira gyerekesnek nézett ki. Egyáltalán nem fogott meg benne semmi külsőre; de igazából belsőre sem túlzottan. Végül barátok maradtunk, vette a lapot. Kicsit sajnáltam egyébként es tényleg nem a külső számít, de ha valakiben semmi vonzó nincs számodra akkor kár erőltetni.
Exem magas volt viszonylag erősebb testalkat olyan 175-180. Alapvetően nekem is ez a kategória jött be.
Majd megismerkedtem a jelenlegi párommal akit mindenkinél jobban szeretek. Ő olyan 170. Nem sokkal magasabb mint én, vékony testalkatú eleinte nagyon szokatlan volt nekem. Jobban szeretem az ilyen erősebb testalkatú magasabb fiukat megölelni pl. De természetesen nem ez számít, meg nem ez a lényeg. Mert ő tényleg szeret engem és ez számít.
193 centi vagyok és simán járnék magasabb nővel. Bár eddig nem sokat láttam.
Kifejezetten a magas(180 körül) nőket kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!