Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nem tetszem senkinek sem, és eléggé rosszul esik hogy próbáltam ismerkedni de valahogy sosem jött össze, vagy eltűntek, vagy egy alkalomnál nem akarnak többet stb. Mondták hogy járjak nyitott szemmel, de hiába akik tetszettek és rájuk néztem elfordultak. Mi lehet a probléma? Mondjuk voltak akik akartak ismerkedni de nekem azok nem voltak az eseteim, akik nekem tetszenének azoknak meg egyáltalán nem jövök be.2022. márc. 6. 20:58
1/2 anonim válasza:
Leírtad a választ olvasd vissza :d
2/2 anonim válasza:
Több megoldás is létezik, persze nem mindegyik éppen a legjobb megoldás:
1. Keress más közeget az ismerkedésre, hátha ott találsz valakit, aki tetszik
2. Kicsit vegyél vissza, és barátkozó jelleggel alakíts ki kapcsolatokat. Bármelyikből lehet több.
3. Add lejjebb az igényeid. Nem olyan pasit kell keresned, akivel pózolhatsz az instán, hanem akit tudsz szeretni. Lehet hogy találsz egy kevésbé helyes srácot, akivel később leéled az egész életedet.
4. Kezdj el kalandozni, aztán könnyen lehet, hogy megmaradsz valakinél. Nekem több kapcsolatom indult egy "alkalomból", a leghosszabb majdnem két évig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!