Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak majdnem több mint 4 év nem beszélgetés után?(Többi lent)
Szóval kicsit hosszú ez a sztori de a lényeg annyi hogy van egy srác aki 8.-as korom óta tetszik(igen tudom ez kissé gáz) és még akkor bekövettem instán meg snapchaten de ő nem tudta hogy én ki vagyok. Én meg kis naiv 14 évesen, hülye módon a semmiből, írtam neki egy hosszú szöveget melynek lényege az volt hogy nagyon bejön nekem,ő pedig válaszolt annyival hogy köszönöm. Ami teljesen meg tudok érteni én is valószínűleg így válaszoltam volna egy ilyen üzenetre. Olyan 10.-es koromban rávettek a barátnőim hogy írják már rá aztán legalább beszélgessek vele hátha lesz valami. Ráírtam és irogattunk egy ideig,mondani se kell hogy miután egy kicsit jobban megismertem erősebbek lettek iránta az érzéseim, de nagyon gáznak is éreztem magam és abba maradtak a beszélgetéseink. Aztán nekem barátom lett, neki barátnője és el is felejtettem az egészet. Aztán vége lett a kapcsolatomnak és megtudtam hogy ők is nemrég szakítottak, és hát újra elő jöttek ezek az érzéseket amiket régen éreztem, de őszintén a régebben történtek miatt nagyon gáznak érzem magam és hogy vajon mit gondolna ha most így a semmiből 4 év után ráírnék.
Nem mellesleg az ex barátnője úgy nézett ki mint egy model(legalábbis szerintem) amu miatt még jobban úgy érzem hogy az esélyem nála kb 0.
Nem tudom mit tehetnék, mert valahol nagyon szeretném megpróbálni de valahol meg nem akarom magam leégetni sem. Meg ha rá is írnék akkor hogyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!