Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedjem vele továbbra is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedjem vele továbbra is vagy inkább hagyjam annyiban?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit már pár éve ismerek,de nem igazán voltunk még baráti kapcsolatban sem. Egy ideje azonban sokat beszélgetünk/találkozunk. Ma is ugyanígy tettünk,de két ismerőse is vele tartott. Miközben próbáltam oldani a kínos csöndet,kaptam a barátaitól pár eléggé bántó beszólást. A legrosszabb ebben az,hogy a fiú akivel ismerkedem csak nevetett. Nem tudom mit tegyek,ezután nem szóltam egy szót sem és hazajöttem.

18L

2022. febr. 18. 17:50
 1/4 NTBS ***** válasza:
100%
Határozd el magadban mit szeretnél tőle pontosan. Ha tetszik, akkor négyszemközt kérdezz rá. A válaszból eldöntöd, hogy ő mit érez nagy vonalakban.
2022. febr. 18. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Eleve bukta az egész, ha a fiú a haverjaival nevetett, akkor tisztán világít hogy őket többre tartja nálad és ez lesz a felállás.

Sekélyes a fickó, nem éri meg foglalkozni vele.

Ha érdemes lenne a kegyeidre, az csak abban az esetben lenne, ha leszólta volna a haverjait, hogy ne legyetek már bunkók.

De mivel nem tette, ez arra vall hogy ő is egy szinten van vele

2022. febr. 18. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

✅ A kínos csend az nem jó - főleg úgy , hogy elvileg "évek óta" ismeritek egymást...

✅ Ez így fura nekem !

✅ De ! Persze a beszólás utáni csend(/a durcimurci) az érthető !

♥️ Ha akarod/ ha kell neked, hívd el egy romantikus helyre, és éreztesd vele a közeledési szándékod ! Legyen nyilvánvaló számára a szándékod !

♥️ Ha elfogadja nyertél ! Ha elutasítja akkor is nyertél !

2022. febr. 18. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ilyenekkel ne foglalkozz, ha beszólnak és ki is nevet akkor komolytalan a srác.
2022. febr. 21. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!