Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ajánlanád az anotalkot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlanád az anotalkot?

Figyelt kérdés

Mennyire megbízható ez az oldal szerintetek? Tisztában vagyok vele, hogy minden "társkereső", "barátkereső" oldalnak megvan a maga veszélye, de nem tudom, hogy használjam-e.

17/L

2022. febr. 16. 18:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Én sokszor próbáltam már ott keresni beszélgető partnernek (vagy akár többre is) keresni egy értelmes lányt. Nem jött össze. Kb évente ha fellépek már, de mindíg csak csalódok.
2022. febr. 16. 18:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen se. Anotalk a legalja mindennek. Pedofilok, perverzek, elmebetegek, trollok gyűjtőhelye.
2022. febr. 16. 19:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Poénkodásnak és szórakozásnak nagyon jó lehet, de komoly párkeresésre sztem alkalmatlan.
2022. febr. 16. 19:17
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Abszolút nem. A 2-es leírt mindent. Aberrált emberek tárháza. Több sikerrel járhatsz még itt is.
2022. febr. 16. 19:50
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem, egy sz-r.
2022. febr. 16. 20:35
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Hát, ez se nem társkereső, se nem barátkereső. Csak az unatkozó kanos kisfiúk szórakozóhelye, ahova néhanalján feltéved egy-egy normális ember is, de azok gyorsan leveszik hogy nem sok értelme van.

Persze kipróbálharod magadnak, csak képet ne ossz meg, meg bármilyen linket kapsz ne kattints rá (bár ezek alap netes dolgok ha ismeretlenekkel beszélgetsz).

2022. febr. 16. 20:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Hat próbáld ki és meglátod. Igazából vannak időszakok, mikor értelmes embereket tudsz kifogni, nekem sikerült egyik haveromat ott megismernem. Legtöbbször insta/snapnevet kérnek szinte elején. Fiúk közül tényleg sok perverz 12 éves, illetve bemasolnak egy szöveget. Szerintem ismerkedésre még mindig való élet a legjobb. Mert jo ha keresel anno talkon is találsz embert, csak hat nem hiszem hogy nagyon megtudnád ismerni ott.

De veszélye nemhiszem h lenne, ha fenntartásokkal kezeled persze.

2022. febr. 16. 21:09
 8/16 NTBS ***** válasza:
10%
Te tudod. Egy próbát megér. És lányként sokkal gyorsabban tudsz másokkal beszélgetni. Nem biztos, hogy kellemes élmény lesz. A Youtube-on van fent róla néhány videó.
2022. febr. 16. 21:40
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
Szia egyik anonim oldal sem biztonságos, de ha már mindenképpen szeretnél akkor ott a Tinder, miért akarsz interneten ismerkedni? Ha szeretnél valamit megbeszélni írj nyugodtan privátban.
2022. febr. 16. 21:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Kb 13 éves korom óta felnézek néha az oldalra(,most vagyok 17).Lany vagyok es fokent fiukkal beszeltem.Nagyon sok fajta chat partnert lehet kifogni attol fugg mikor nezel fel.Este 7-8 ig,kb a kicsit egyhangubb unatkozo emberek vannak akikkel nem is annyira elvezetes beszelgetni de azert lehet jokat kifogni.Utanna jonnek akik feljonnek egy laza beszelgetesre,9 fele mar beszivarognak a "perverzek" es ugy hajnali 1-2 ig no a szamuk.Ők azok akik szexchatelni/nudeot kerni/kiverni jonnek.Viszont!!Ilyenkor jonnek az izgi ertelmes beszelgeto partnerek is.Nagyon sok szemelyiseggel talalkoztam.Volt tobb ember is akikkel utanna is tartottuk a kapcsolatot viszont sosem talalkoztam egyikkel sem.Az eddigi top emberem egy srac volt aki olyan rohadt jo szexchateket irt hogy leesett az allam.Nem ilyen lany vagyok amugy o mondta hogy nem probaljuk e ki en meg gondoltam miert ne.Megerto,illedelmes es oszinte volt.Rengeteg tapasztalatot szereztem tole a fiuk teren.Mellesleg sosem eroltetett semmi olyat amit en nem akartam es nem is probalt ravenni.Sokszor egesz ejszakakat atbeszeltunk.A masik top ismeretseg vagy minek hivjam,nem velem tortent hanem a batyammal.Ő is anotalkozott egy par eve es megismert egy lanyt baratilag es annyira joba lettek hogy mostmar nyaron lejarkalunk hozzajuk a nyaralojukba barati iszogatasra:D

Rovidre fogom....Sok az idiota unalmas perverz ember,de ellenben vannak imadnivalo emberek akik feldobjak a kedved.Szerintem ha nem vagy naiv+tudsz magadra vigyazni (kepet nem kuldesz stb...)nem tortenik gond.Azert ne vedd komolyan ezeket a beszelgeteseket sokszor mindent oda igernek aztan eltunnek,vagy csak azert jonnek fel hogy valakin levezessek a napi stresszt.Hogyha ezeket nem tudod kezelni akkor mindenkepp maradj az anotalkon belul es ne adj meg masik platformot ahol dumalhattok.Ja es ha ugy kezdi a beszelgetest hogy "snap?" akkor az a kuldj nudeot jelenti:D az esetek 90% ba

2022. febr. 17. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!