Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne elhívni randizni egy 17 éves csajt 26 évesen?

Gáznak nem gáz, ha olyan barátiköröd van, ahol ez elismerés lenne.
Viszont a legtöbb huszonévesnél (főleg 25 felet..) már az élet építése a cél, nem pedig kizárólagosan egy tinilány kefélése - mert mi másért akarnál vele lenni, ha nem azért...
Szerintem 26 évesen ne ezen törd a fejed, hanem, hogy hogyan fogsz anyagi biztonságot teremteni vagy családot alapítani. Azt nem épp egy 17 évessel fogsz. Hatalmasan kiírom: SZERINTEM.
De ha mind a ketten boldogak vagytok és nem csak kihasználni akarod, mert vannak ilyen kivételes esetek, akkor csak hajrá!! Ellenkező esetben...

Lehet, hogy miattad rendel annyit, hogy lásson.
Hívd el valahová, ismerd meg, ne foglalkozz mások véleményével.
Lehet, hogy 10 perc után kiderül, hogy nem tudtuk miről beszélgetni, de az is lehet, hogy elég érett hozzád és/vagy van közös érdeklődési körötök. Hajrá!
Te se biztos, hogy életed végéig futár leszel. Vagy igen? Ha szereted, ok, de ha vannak céljaid, akkor az első randin már mesélj ezekről neki, hogy lássa, hogy mi hoz téged lázba a csajokon kívül.
Legyenek céljaid, a lányoktól függetlenül is!!! 49f

✅ MENNI FOG !
✅ NE HOGY a válaszadók elvegyék a kedved !
✅ Az nem korkülönbség , amit írtál !

Nekem volt olyan 15 éves szeretem aki este jött hozzám és aznap én voltam az 5. akivel lefeküdt. Utólag tudtam meg.
Meg volt, h szex után hívta a pasija és mondta, h otthon van keszül aludni.
Mondjuk akkor még én is 18 alatt voltam.
Csibészbe vannak a nők is, megy ott minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!