Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz lenne elhívni randizni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne elhívni randizni egy 17 éves csajt 26 évesen?

Figyelt kérdés
Többször is vittem csomagot neki, megvan a kölcsönös szimpátia. 16-18 éves lányok nagyon idősnek gondoltok? Egyáltalán nem gáz egy gyorsfutárral randizni? Tartok tőle hogy sokan lenézik ezt a szakmát.

2022. febr. 7. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Gáznak nem gáz, ha olyan barátiköröd van, ahol ez elismerés lenne.

Viszont a legtöbb huszonévesnél (főleg 25 felet..) már az élet építése a cél, nem pedig kizárólagosan egy tinilány kefélése - mert mi másért akarnál vele lenni, ha nem azért...

Szerintem 26 évesen ne ezen törd a fejed, hanem, hogy hogyan fogsz anyagi biztonságot teremteni vagy családot alapítani. Azt nem épp egy 17 évessel fogsz. Hatalmasan kiírom: SZERINTEM.

De ha mind a ketten boldogak vagytok és nem csak kihasználni akarod, mert vannak ilyen kivételes esetek, akkor csak hajrá!! Ellenkező esetben...

2022. febr. 8. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Lehet, hogy miattad rendel annyit, hogy lásson.

Hívd el valahová, ismerd meg, ne foglalkozz mások véleményével.

Lehet, hogy 10 perc után kiderül, hogy nem tudtuk miről beszélgetni, de az is lehet, hogy elég érett hozzád és/vagy van közös érdeklődési körötök. Hajrá!

Te se biztos, hogy életed végéig futár leszel. Vagy igen? Ha szereted, ok, de ha vannak céljaid, akkor az első randin már mesélj ezekről neki, hogy lássa, hogy mi hoz téged lázba a csajokon kívül.

Legyenek céljaid, a lányoktól függetlenül is!!! 49f

2022. febr. 8. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

✅ MENNI FOG !

✅ NE HOGY a válaszadók elvegyék a kedved !

✅ Az nem korkülönbség , amit írtál !

2022. febr. 9. 01:44
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Miért lenne gáz, főleg ha szimpatikusak vagytok egymásnak. Aki normális, az nem néz le semmilyen szakmát. Én 23 vagyok, kb. 17-nek nézek ki, így a fiatalabb lányoknál több esélyem lenne szerintem. Viszont sokukkal az a gond, hogy csak élni akarják az életüket és nem akarnak komoly kapcsolatot ennyi idősen. Legalábbis barátaim tapasztalatai alapján, de én is ezt érzem azon a csajon, akivel szeretnék valamit (ő is 17, lassan 18). De sok sikert, vesztenivalód nincs.
2022. febr. 10. 00:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan 15 éves szeretem aki este jött hozzám és aznap én voltam az 5. akivel lefeküdt. Utólag tudtam meg.

Meg volt, h szex után hívta a pasija és mondta, h otthon van keszül aludni.

Mondjuk akkor még én is 18 alatt voltam.

Csibészbe vannak a nők is, megy ott minden.

2022. febr. 22. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!