Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat Messengerezik egy fiú és egy lány, ismerkednek. Miért van az, ha a fiú nincs fenn akkor a lány kinyomja a láthatóságát, amint beszélnek akkor mindegyik zöld?
Én kikapcsoltam a láthatóságomat, mégis néha zöld vagyok, vagy kiírja hány perce voltam elérhető. Arra jöttem rá, hogy ha a facebook-ra megyek nézelődni, akkor elérhetőnek mutat. Amint visszamegyek a messengerbe, máris nem aktív a zöld.
De mondták már mások, hogy ha egymással írogatunk, akkor is elérhetőt mutat.
Szóval nem megbízható.
Simán lehet hogy kikapcsolja a lány.
Én is csináltam ilyen butaságot.
Indok: ezzel azt mutatja a fiúnak, hogy ő csak miatta van fent, neki válaszol, amúgy meg lép is ki Messengerről, mert neki amúgy "van élete" mindenkin kívül...
Ahogy kérdező írtad "kinyomja" a láthatóságát. Ez lehet tudatos
És beállítás kérdése is. Nekem is van olyan partnerem, aki csak akkor elérhető, amikor beszélünk, zöld pont stb. Amikor meg nem irogatunk, semmi nem látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!