Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi történhetett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt anno két évvel ezelőtt . Egyszer ráhajtottam de nem akart semmit így hát barátok lettünk. Elég jó viszony alakult ki kettőnk között . Napi szinten beszélünk . Szinte mindent tudunk egymásról. Voltak azért a barátságban vicces flörtölések stb.

Aztán megismertem másfél éve egy másik lányt akire azt hittem hogy tökéletesen passzolunk együtt is voltunk most novemberig . Majdnem lány kérés is lett belőle szeptemberben majd novemberben vissza ment az exéhez. Ezek után begubóztam pár hétig majd tegnap találkoztam a lány barátommal .

Elvoltunk beszélgetünk , megittunk egy kávét , Haza kisértem majd a kapuban megcsókolt .

Vajon a "Nem vagyok az esete ,, duma az csak kezdeti elrettentés volt ? Változott volna a megítélése rólam ? Vagy mi történhetett ?

2022. jan. 13. 10:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Asszem rossz párkapcsolati kategóriába írtam a felnőttbe kellett volna :D
2022. jan. 13. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez mindenképp fura, de hát ha a lány már érez, es neked még tetszik akkor hajrá
2022. jan. 13. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy akkor jött már rá, hogy szeretne valamit ő is, amikor te már nem, mert lett barátnőd.

Aztán most, hogy újra szabad vagy, nem akarta elszalasztani a lehetőséget.

2022. jan. 13. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Az exe kirakta, és most gondolja, hogy ha nincs ló, jó a szamár is.

Szamár-e vagy? 🧏🏻‍♀️

2022. jan. 13. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán mostanra jött rá, hogy mennyire jól illenétek egymáshoz. De ezt meg is lehetne vele beszélni, mert elég mélynek tűnik az ismerettségetek.
2022. jan. 14. 00:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4 es olvasd el figyelmesen újra....
2022. jan. 14. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!