Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett?
Megismertem egy lányt anno két évvel ezelőtt . Egyszer ráhajtottam de nem akart semmit így hát barátok lettünk. Elég jó viszony alakult ki kettőnk között . Napi szinten beszélünk . Szinte mindent tudunk egymásról. Voltak azért a barátságban vicces flörtölések stb.
Aztán megismertem másfél éve egy másik lányt akire azt hittem hogy tökéletesen passzolunk együtt is voltunk most novemberig . Majdnem lány kérés is lett belőle szeptemberben majd novemberben vissza ment az exéhez. Ezek után begubóztam pár hétig majd tegnap találkoztam a lány barátommal .
Elvoltunk beszélgetünk , megittunk egy kávét , Haza kisértem majd a kapuban megcsókolt .
Vajon a "Nem vagyok az esete ,, duma az csak kezdeti elrettentés volt ? Változott volna a megítélése rólam ? Vagy mi történhetett ?
Lehet, hogy akkor jött már rá, hogy szeretne valamit ő is, amikor te már nem, mert lett barátnőd.
Aztán most, hogy újra szabad vagy, nem akarta elszalasztani a lehetőséget.
Az exe kirakta, és most gondolja, hogy ha nincs ló, jó a szamár is.
Szamár-e vagy? 🧏🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!